Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu italyan yardımcı vs konuşuluyordu ayrıca bu takıma sırf duran toplar için bile bir antrenör gerek Fatih Hocanın en büyük hatası hep bu yardımcı işlerinde. Riera devam mı?

Oynatın fatih i o zaman. Alt yapıdan çıkartın bir kaleci. Sonrasında ise bu kaleciler ile olmaz diye ağlayıp duruyoruz. Kerem, ufuk, Leo, zapata, Orkun vs. Hepsi denendi.

Maasş konusuna katılırım 3.5 çok denir o denir bu denir ama muslera kötü kaleci denmez.
Abi yapmayın böyle ben Fatih mi oynasın diyorum bel altı vurmayın Fatih kim? Altay'ı kaçırmayacaktık diyorum kaçırdıysan da en iyi yerli kaleci kim İrfancan mı onun üzerine git al. Ya da kimse git bul planlarını onun üstüne yap ki şu yerli kuralını getremesinler, gelirse de avantajlı oluyorsun.

Ben zaten göndermeliydik demedim maaşı şu şartlarda fazla diyorum ha 1-1.5 verdik diye Muslera gitmek isterse de gitmeliydi, burada mevzu 1 milyon euroluk riske girmemek değil, doğru yönetim anlayışı gösterebilmek.

Sebebi de çok basit ligde 40 maç var, 10 maçını kazansan kalecinin maaşını bile ödeyemiyorsun ee geçen sene Avrupa'ya da gitmedik, UEL kazandırsa max 10 milyon euro kazandıracak.

Napalım yani vefa göstereceğiz diye eksi bütçeye mi düşelim, yıllarca kazandırmışız kazandıracağımızı niye % 40 vergili ortamda 4 milyon euro brüt maaşlı sözleşme yapıyoruz.
Gene sana hak veriyorum ve yineliyorum benim derdim vefa degil, sözlesme konusunda da katiliyorum ama yerini dolduramayacagimizi da biliyorum. Keske öyle prof yönetimimiz olsaydi da, kalmak istiyorsan 1m kal yada vedalasim deyip yerini dolduracak birini alabilseydik

Transfer döneminin yıldızı
D1531781-9FF4-4C6A-B8B9-642F54EA1F5A.webp

Iyi de 13 milyonu Cagne'ye verdin. 2 ay once Haaland'i para yok diye almadin. Ayrica Gomis iyiyken gonderildi. Acikcasi Muslera gecen sene extra 1 - 2 mac harici vasatti. Hadi bu sene neyse ama seneye 7'ye dusunce kesinlikle yerli kaleci sart
Yönetim kötuyse bu dediklerin normal zaten ki yönetim berbat idi..

Dün trt sporda Fırat diye bir adam " Muhammed Mustafa iyi golcü ama çok iyi bir futbolcu mu , bilemiyorum çünkü ceza sahası içi golcüsü , ceza sahası dışında pres gücü düşük ve takıma katkısı düşük " diye eleştirdi..

Donakaldim.

fb maçına kadar gayet iyiydi oyun içerisinde sonrasında düşüş gösterdiği bir gerçek umarım toparlar tekrar bilhassa kırmızıyı yedikten sonra çok bozdu

Mert çok formsuz ve yaşı da var baya bence doğru bir hamle olmaz, Ataberk'i alıp Muslera ile dönüşümlü kullanmak en iyi seçenek olur.

Herifin bi sampiyonluk modu var ahb. O modu açınca muthis isler yapiyor.
Alındığı andan itibaren Muslera'yla alakalı tek soru işareti bizim için fazla lüks olup olmadığı bana göre başka tartışılacak bir tarafı yok.

Mert'in son hazırlık maçlarını izledim nobetteyken... Adam kalede inanılmaz mutsuz duruyor , su molasında bile bütün takım klubeye gitti o kalede bekledi oturdu , garip biseyler var o adamda sanki biraz Başakşehir de mutsuz da gidecekmis gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt