Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Ağaoğlu: "Uğurcan konusunda önümüzdeki günlerde bir karar verebiliriz. Uğurcan bonservis bedeli yüksek segmentte yer alan bir oyuncu. Nadir bulunan taşlar biliyorsunuz her zaman değerlidir. Onların alıcıları da sınırlıdır."

bu çocukta 2-3m euroluk futbolcu haline gelene kadar çürüyecek orda

zamanında satmak çok önemli

Matilda Popa: "Cicaldau'nun transferi sürpriz değil. Çok yetenekli ve kaliteli bir oyuncu. Hagi'nin akademisinde yetişmiş bir isim. Galatasaray'ın başarısına ve belki kupalar kazanmasına katkıda bulunacağını düşünüyorum. Morutan transferini çok zor görüyorum."

papa bile transfer duyumu veriyor
Zormuş, 2-3 milyon daha ateşledik mi bırak Morutanı, başkanı bile armamızı öper.

Boey'in imajı Türkiye liginde iş yapacağım diyor resmen ama bakalım.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 132411
Yemin ederim direkt ilkinde. Insallah yarabbim bu grup olur. Bir kere bunlar düssün (ki real boktan su an)
1627388050580.webp
Bende Bunu Çektim.

Selam beyler ben Morutan. Gündeme dair açıklamalar yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Galatasarayda oynamayı ve bu çılgın taraftarın önünde maça çıkmayı çok istiyorum. Görüşmeler olumlu ilerliyor. Eğer Galatasaray bonservisimi karşılayabilirse bu iş olumlu şekilde sonuçlanacaktır. Beklemede kalın.

Screenshot_20210727-142227_Twitter.webp

zemin berbat hatay macina yetisecegini sanmiyorum, koltuklar desen solmus. Hangi akilli yöneticinin aklina gelecek acaba koltuklari dis cepheyi yenilemek?

Yav bu Berkan ne Berkan arkadaş. 1 aydır adam alamadılar. Yurtiçi transfer konusunda inanılmaz başarısız bir dönemdeyiz.

Adam alamıyoruz. İnanılır gibi değil. Berkan'ı kimse tanımıyordu 1 yıl önce. Böyle 1 adamı 1 aydır alamıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt