Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu ana yapılan bütün transferler ya tutarsa hesabı. morutan gelirse oda öyle. aralarında bir gedson gelirse perfonmansında soru işareti olmayan
Ya tutarsa biraz ağır bir tabir. Ya tutarsa kulübün bütçesine göre sarsmayacak veya ciddi olmayan paralar üzerinden yapılan transferlere denir.
Real Madrid 6.5m'e adam alırsa bu ya tutarsa olabilir ama bizim 6.5'a ya tutarsa transferi yapamayız. Bizim işte ozonfawor transferleri gibi olur ya tutarsa transferlerimiz.
Bizim ki daha çok şuan da fazla yeteneği olmayan/yeteğine tam ulaşmamış fakat daha da ileri seviyeye gelebilecek, aldığımızdan daha pahalı paraya satabileceğimiz oyuncular transfer ediyoruz.
Aldığımız oyuncunun az çok ne vereceği de belli fakat oyuncu ve teknik ekip tarafı bunu ne kadar yansıtacak, ne kadar üzerine koyacak orasını göreceğiz.
Hiç bir transfer risksiz değildir, şuan dünyanın en iyi kulüpleri bile %100 transfer başarısı yakalayamıyor. Kesin olacak adamlar olmuyor, olmayacak diyecek adamlar oluyor. Tabi şimdi böyle diye de kafaya göre de transfer yapılmaz. Sen elinden geleni yapıp, mantığına en uygun transferleri yapıp,gerisini zamana yayacaksın.

Berkan transferinde bartugu vermek istemiyoruz bence , o yüzden pazarlık uzadı , çünkü bartug iptal olunca adamlar 5 m nakit istedi , bizimkiler de 3.5 4 e bitirecek diye düşünüyorum.

Sahsi kanaate göre , gedson da bitti , sadece sıcak para bekliyorlar. Oda stad sponsorluğunda Bahattin beyimiz ekstra girdi yaparak o paradan alınacak , oda ayın 1 i gibi bitecek gibi hissediyorum

Sağ kanada da genç bir çocuk gelebilir , madem yapılanma var. ,adımlar genç oyuncuya yönelik olacak die düşünüyorum.

Benfica nın hiç düşünmediği hazırlık maçında bile son dakkalarda oyuna aldığı adama bile acaba diyoruz. Aylardır görüşüyoruz. İlk 11 den direk oyuncu alıyor olsak tamam dicem.
Benfica'nın 11'indeki adamı biz alamayız. yaşı +33 değilse.

Klüpte stat ile ilgilenen yöneticimiz kim ? Hiyerarşik olarak hangi yapıya bagli , stat müdürü sabit kalıyor mu yönetimle değişiyor mu ?

Şu statin hali ne ya , rezalet içim acıdı görünce.

valla kim gelirse gelsin ben artık kağnı gibi oynayan bir takım görmek istemiyorum. gene böyle olursa fatih terime yazar artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt