Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
morutanı zorlasak keşke müthiş bir sağ koridorumuz olurdu istediği zaman da göbeğe geçebilir.

duran toplar için de en az 3 tane oyuncumuz olacak

Morutan için sonraki satıştan payı arttıralım. Teklifi yineleyelim.

Gedson zu GS hocam bence bitti o iş :)
Biten transferi beklettiklerini düşünmüyorum. Ne yapacaklar Ali Sami Yen'i anmak adına 29 Temmuz'da mı açıklayacaklar hocam. Biten transferi yurtdışı basınından duyardık en kötü. Nakit para akışından dolayı diyorsan onda da pek umutlu değilim. Gedson işi bu haftada sonuçlanmaz.

Sonunda benim gibi düşünen birisi çıktı... Herkes cikaldu sasha vs diyor ama bu seneye damga vuracak adam bu arkadaş bence göreceksiniz

Keşke 2-3 sene önce alma şansımız olsaydı gözlerimizin pası silinirdi hakan unsaldan beri adam gibi sol bek göremedik resmen...bir Telles geldi tam manasıyla o da portodaki halinden epey gerideydi..

Morutan işi bitecek gibi gözüküyor 8 veriyoruz onlar 10 istiyor illa ki bu kadar düşük fark varken bonus vs çözülür

1627393601743.webp

Biten transferi beklettiklerini düşünmüyorum. Ne yapacaklar Ali Sami Yen'i anmak adına 29 Temmuz'da mı açıklayacaklar hocam. Biten transferi yurtdışı basınından duyardık en kötü. Nakit para akışından dolayı diyorsan onda da pek umutlu değilim. Gedson işi bu haftada sonuçlanmaz.
Amaç kiralama + zorunlu satın almaydi , kabul olmadı.

Trink 14 m ... Büyük para ama Bahattin bey saolsun 3-5 bişey atar herhalde saolsun :)

Şaka bir tarafa , ağustosun ilk haftası sponsorla beraber açıklanacak diye düşünüyorum. Hediye gibi.

Galatasaray-PSV Eindhoven maçı, yarın saat 21.00'de D-Smart’ta yayınlanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt