- 13 Ekim 2014
- 109.835
- 59.168
- 4.708
Sanmam ya.. cok sürdüGedson zu GS hocam bence bitti o iş![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmam ya.. cok sürdüGedson zu GS hocam bence bitti o iş![]()
Biten transferi beklettiklerini düşünmüyorum. Ne yapacaklar Ali Sami Yen'i anmak adına 29 Temmuz'da mı açıklayacaklar hocam. Biten transferi yurtdışı basınından duyardık en kötü. Nakit para akışından dolayı diyorsan onda da pek umutlu değilim. Gedson işi bu haftada sonuçlanmaz.Gedson zu GS hocam bence bitti o iş![]()
Hocam kolay mı çıkarıp 14 m vermek...Sanmam ya.. cok sürdü
Sonunda benim gibi düşünen birisi çıktı... Herkes cikaldu sasha vs diyor ama bu seneye damga vuracak adam bu arkadaş bence göreceksiniz
harbiden 10a bitecek ha![]()
Amaç kiralama + zorunlu satın almaydi , kabul olmadı.Biten transferi beklettiklerini düşünmüyorum. Ne yapacaklar Ali Sami Yen'i anmak adına 29 Temmuz'da mı açıklayacaklar hocam. Biten transferi yurtdışı basınından duyardık en kötü. Nakit para akışından dolayı diyorsan onda da pek umutlu değilim. Gedson işi bu haftada sonuçlanmaz.
10 milyonum olsa Morutan'a değil Gedson'a veririm
Transferde mesele para ise eğer
Benfica bırakmıyorsa o ayrı
Mevzu alabilmek değil zaten, bizim işimize balta vurmak ama avuçladılar yine.Anladım , o zaman bunlar ne haddine gedsona 7.5 falan veriyor , jimnastik spor.