- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.478
- 2.643
Hocam verecekler verecekler , rahat olun , bizde. kıralamak ıstemıyorlar bızımkıler kıralamak + satın alma opsıyon ıstıyor , benfıca kıralık vermek ıstemıyordu , bızde satın alıcaz .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam verecekler verecekler , rahat olun , bizde. kıralamak ıstemıyorlar bızımkıler kıralamak + satın alma opsıyon ıstıyor , benfıca kıralık vermek ıstemıyordu , bızde satın alıcaz .
O klasik taraftar galeyana gelmesin diye be Musapekledi ama her an her sey olabilir yine de
reis kadroda tutmak istediklerini söylemişler, biz kiralık değil satmak istiyoruz dememişler ki.Hocam verecekler verecekler , rahat olun , bizde. kıralamak ıstemıyorlar bızımkıler kıralamak + satın alma opsıyon ıstıyor , benfıca kıralık vermek ıstemıyordu , bızde satın alıcaz .
Yahu sen kıralama ıle gıdınce , belli ki kadromuzda tutmak ıstıyoruz dediler... Hoca bitse bitti derdi. Satın alacağız sıcak para bekleniyor...reis kadroda tutmak istediklerini söylemişler, biz kiralık değil satmak istiyoruz dememişler ki.
Gedson iyi bi oyuncu faydalanmak istemeleri doğal
Emre bizde 11 olacak oyuncu değil ki ?Fatih Terim: "Emre Akbaba henüz karantinada. Dolayısıyla böyle çıkacağız."
redface
hayret momo yu 11 e koymuş çok şaşırdım.
Yav he he. Sen kimsin kardeş bilirkişi mi? Adam istedik alıyoruz mı desin, bir bitmedinizMorutana teklif gitmediğini soylemıstım , morutanı begenıyor ama pahalı pahalı![]()
Ne alaka yaYahu sen kıralama ıle gıdınce , belli ki kadromuzda tutmak ıstıyoruz dediler...
Teklif gitmedi diye bir şey söylemedi. Aksine net bir taktik yaptı hatta başkanla bu konu hakkında ikinci kez görüşmedim dedi.Morutana teklif gitmediğini soylemıstım , morutanı begenıyor ama pahalı pahalı![]()
eylül 1 e kadar beklerim orayi. olmazsa harrouiyi alirsin (gitmediyse). veya o nu simdiden al gedsona bakarsin daha rahat olarakO klasik taraftar galeyana gelmesin diye be Musap
harroui'yi alır biri 1-2 hafta içindeeylül 1 e kadar beklerim orayi. olmazsa harrouiyi alirsin (gitmediyse). veya o nu simdiden al gedsona bakarsin daha rahat olarak
Yav he he. Sen kimsin kardeş bilirkişi mi? Adam istedik alıyoruz mı desin, bir bitmediniz
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teklif gitmediğini anlattı. Ben beğeniyorum uygun bir ücretle bize gelse neden yok diyelim dedi ? Adam ne diyecek beğenmiyorum mu diyecek..Teklif gitmedi diye bir şey söylemedi. Aksine net bir taktik yaptı hatta başkanla bu konu hakkında ikinci kez görüşmedim dedi.
ahahah mantıga bak aynı adam 5 dakıka once ghezzalı ıstedık dedı , bence siz bitinYav he he. Sen kimsin kardeş bilirkişi mi? Adam istedik alıyoruz mı desin, bir bitmediniz
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gedson kesin bizdeydi reis se onu söyleMorutana teklif gitmediğini soylemıstım , morutanı begenıyor ama pahalı pahalı![]()