Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam verecekler verecekler , rahat olun , bizde. kıralamak ıstemıyorlar bızımkıler kıralamak + satın alma opsıyon ıstıyor , benfıca kıralık vermek ıstemıyordu , bızde satın alıcaz .
1627396492844.webp

Hocam verecekler verecekler , rahat olun , bizde. kıralamak ıstemıyorlar bızımkıler kıralamak + satın alma opsıyon ıstıyor , benfıca kıralık vermek ıstemıyordu , bızde satın alıcaz .
reis kadroda tutmak istediklerini söylemişler, biz kiralık değil satmak istiyoruz dememişler ki.

Gedson iyi bi oyuncu faydalanmak istemeleri doğal

Morutana teklif gitmediğini soylemıstım , morutanı begenıyor ama pahalı pahalı :)

Gedson olursa iyi am bizim hucuma katki saglayack bi oyuncu lazim. Bü yüzden morutan transferi daha önemli. Gedson gibi birini buluruz b plani olarak, örnegin harroui berkan, Hatta gedsondan önce bi 6 No gerekir dieng gibi.

Son düzenleme:
reis kadroda tutmak istediklerini söylemişler, biz kiralık değil satmak istiyoruz dememişler ki.

Gedson iyi bi oyuncu faydalanmak istemeleri doğal
Yahu sen kıralama ıle gıdınce , belli ki kadromuzda tutmak ıstıyoruz dediler... Hoca bitse bitti derdi. Satın alacağız sıcak para bekleniyor...

O klasik taraftar galeyana gelmesin diye be Musap
eylül 1 e kadar beklerim orayi. olmazsa harrouiyi alirsin (gitmediyse). veya o nu simdiden al gedsona bakarsin daha rahat olarak

Nando
Yedlin
Boey
Luyi(?)
Marcao
PvA
Harroui
Cicaldau
Morutan
Gedson

Mostafa
Babel

böyle olur falcao+fegh giderse. birisini unuttum mu?

Yav he he. Sen kimsin kardeş bilirkişi mi? Adam istedik alıyoruz mı desin, bir bitmediniz

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teklif gitmedi diye bir şey söylemedi. Aksine net bir taktik yaptı hatta başkanla bu konu hakkında ikinci kez görüşmedim dedi.
Teklif gitmediğini anlattı. Ben beğeniyorum uygun bir ücretle bize gelse neden yok diyelim dedi ? Adam ne diyecek beğenmiyorum mu diyecek..

Morutana ilgi olduğu netleşti, hoca başkana mesaj bile verdi daha ne desin, resmi teklif gitmese bile gidecek artık belli oldu, alırız alamayız orası ayrı konu da uğraşılacağı belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt