Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.631
- 45.142
- 4.338
Cica-Harroui
Dieng
sizce nasıl olur? Böyle bir şey düşünüyor sanırım hoca ama kolay değil
Harrouiye galasevgisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cica-Harroui
Dieng
mutlaka bir tane yerli olur orta sahada. aksi halde sınıra takılırız.Cica-Harroui
Dieng
Yada Berkan+ bir 6 no alırsın yabancısı sınırının durumuna göre Dieng yada bir yerli genç o zaman Gedson'u bekleyebilirsin.Gedson olmuyorsa Cik'in yanina baska bir 8 numara alinmali. 1 Eylul beklenmez.
5-10 arası bi bonservisi var sanırım her kaynak baska bi fiyat söylüyorDİENG sağlam bir topçuya benziyor klübü kaç para istiyor bilen var mı?
Eleştiri kötü bir şey değildir ama eleştirinin ne olduğunu bilmek önemli. Fatih Terim komisyon, kendisi 3 milyon euro almayı biliyor ama, taktik bilmiyor gibi şeyler eleştiri değildir.Twitter'daki bazı kalabalık takipçili Galatasaray hesaplarının alayı Fatih TERİM yalamalarından oluşuyor. Yalakalık ruhlarına ve kanlarına işlemiş. Fatih TERİM'e en büyük zararı bunlar veriyor. Kardeşim eleştirmek kötü bir şey değildir. Bunlar aman hocaya laf gelmesin diye kendilerine parçalayacaklar.
Gedson olmuyor dedi hoca bırakmıyorlarmış o bakımdan yazdım. Cicaldou dan sonra Dieng bence daha elzem. Yabancı kuralı bir iptal olsa Dieng harika olabilirdi.Gedson ayarinda bir oyuncu degil ama ucuza olacaksa alternatif olarak listemizde vardir bence.
morutanı istiyorum. ilk defa alıcı gözle izledim. galatasaray a gelirse cok fazla durmaz belki 1 en fazla 2 sene izleriz. keske 6.5 cica ya vermeden once bu arkadaşı bitirseydik 9a 10a..
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eleştiri kötü bir şey değildir ama eleştirinin ne olduğunu bilmek önemli. Fatih Terim komisyon, kendisi 3 milyon euro almayı biliyor ama, taktik bilmiyor gibi şeyler eleştiri değildir.
Işık Kaan ArslanKim bu.?
Cicaldau transferi zaten gedson olayının şifresi gibiydi. Alınınca acaba demiştim gerçekten de öyleymiş. Şimdi sert bi yabancı 6 lazım
5 milyon amerikan dolarıDİENG sağlam bir topçuya benziyor klübü kaç para istiyor bilen var mı?