Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gedson işi nadasa bırakılmış belli ki. önce berkan morutan ve dieng e yoğunlaşalım benfica fikir değiştirir belki.

Twitterda oyuncu takibi yapan elemanlar Hernani’yi hiç beğenmiyolar bu arada.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

antrenman methodları çok mu dar, ben ne zaman açsam öyle mi denk geliyor bilmiyorum ama ne zaman antrenmanlar yayınlansa hep aynı antrenman methodlarını görüyorum. oyuncularda da büyük bir gevşeklik mevcut bu görüntülerde

Dieng 5 milyon dolar olsa alınırdır şimdiye kadar bir şekilde bence. 10 milyon dolar diyordu basınları başta sonra 8 milyon dolar dediler bu aralıkta bir şeydir.
Arabın birinin bi tweeti vardı 7 ya da 6 nolu nöbette bi renkdaş paylaşmıştı. O diyordu 5 milyon usd olarak. Aramadan baktım bulamadım

Cunku orta saha yok, en onemlisi orta saha. Orta saha tamamlanmadan Messi alinsa bir sey fark etmez.

Ayrica Morutan icin 9-10 milyon euro enayilikten baska birsey degil. O paralari hayatta etmez.
orta saha alınmasın demedik zaten psv maçında alınan adam oynayamıyor ki. ha once morutan ha cica.. ayrıca morutan bzie gelmese bile o paralara rahat Avrupa da iyi bir lige gidecektir. şimdi almazsak shaqiri gibi 30undan sonra peşinden koşarız.

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

orta saha alınmasın demedik zaten psv maçında alınan adam oynayamıyor ki. ha once morutan ha cica.. ayrıca morutan bzie gelmese bile o paralara rahat Avrupa da iyi bir lige gidecektir. şimdi almazsak shaqiri gibi 30undan sonra peşinden koşarız.

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gecen gun burada bilgi paylastim: Romanya ligin tarihinde 10 milyon euro uzeri 1 tane transferleri var. Pekte o tarz buyuk rakamlara bir yere gidecegini zannetmiyorum simdilik, bizim gibi takim cikar verir o ayri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt