Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dieng 23 yaşındaysa ben 18lik çıtırım

Afrikalılar kağıt kalem alıp kafa kağıdı dolduruyorlar resmî olarak

Ciddi bir soru sorayım o zaman,

1) Dieng-Harroui= 7-8 milyon €
2) Gedson=12-13 milyon €

Hangisi?

Gecen gun burada bilgi paylastim: Romanya ligin tarihinde 10 milyon euro uzeri 1 tane transferleri var. Pekte o tarz buyuk rakamlara bir yere gidecegini zannetmiyorum simdilik, bizim gibi takim cikar verir o ayri.

Dennis Man var işte onu da yok 20 yok 30 derken 13 e parmaya sattılar..O da tirt bir sezon geçirdi..

İsteyerek olan bir şey değil ki o bonservis veremiyorsun. Mecbur kiralık alıyorsun. Zaten bu gün yapılan Ffp vurgusu da bu yüzdendi.
Seri+leminaya 2.5 m kiralık ücreti ödemek hiç mantıklı değil. Geri dönüşümü olmayan paralar bunlar. Maaşlarına girmiyorum bile. Çok uyuz olduğum seneydi. Şampiyonlar ligi vitrinine çıkıyoruz. Güzel oynayasak parıldasak bile satacağımız gelir elde edeceğimiz oyuncu yoktu.

Hocanın morutan için makul fiyat dediği sanırım 7-8 m + pay. Daha yukarısı o lig için zaten çok. Umarım olur bu iş, sanki morutan olmazsa ghezzala dönecekmişiz gibi bi hava var. Hoca boş yere isim söylemez

Gecen gun burada bilgi paylastim: Romanya ligin tarihinde 10 milyon euro uzeri 1 tane transferleri var. Pekte o tarz buyuk rakamlara bir yere gidecegini zannetmiyorum simdilik, bizim gibi takim cikar verir o ayri.
Dennis Man 15 Valetin Mihalia 10'a gitmedi Parma'ya.

berkan bekledikçe değerlenecek onu aradan çıkaralım.

gedson bekleyeebilir.

Ne yapıp edip bi sert ayağı iyi 6 almak lazım. Geçen senelerde gördük her rakip ortadan rahatlıkla yarıyor bizi. Gedson geldi de toparladık, o olmayacaksa onun kıvamında bi 8 zaten 15 m euro civarı. 6 no almak daha mantıklı gibi duruyor

Ciddi bir soru sorayım o zaman,

1) Dieng-Harroui= 7-8 milyon €
2) Gedson=12-13 milyon €

Hangisi?
Dieng-Harroui tabii ki ama yabancı sınırı olayının çözüme kavuşması lazım.

Muslera
Boey
Luyindama/Transfer
Marcao
PvA
Dieng
Harroui
Cicaldau

Kanatlar ve forvet komple Türk olmalı o ikisi gelince. İşin içinden sınır kalkmadığı sürece çıkılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt