Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Sasha - Luyi - Marcao - Aanholt
Dieng
Cicaldau - Harroui
Morutan - Muhammed - Onyekuru

Bu takım Psv yi dağıtabilirdi. Guruptan bile çıkabilirdi. Ama yabancı kuralıyla en çok

Muslera
Sasha - Alparslan - Marcao - Aanholt
Taylan
Cicaldau - Harroui
Morutan - Muhammed - Kerem

Aciklamayi tekrar dinledim.Fatih hoca gedson icin 1 eylule kadar biseyler degisebilir lafinin ardindan her an hersey olabilir diye eklemis.😁 gedsonu bikac gune salabilirlerde

Morutanin gelişeceğini düşünüyorum dedi hoca.Morutan su an feghouliye ragmen gelecek.Ote yandan ghezal ve berkan icin konusmak istemedi,cunku berkan bitmek uzere,ghezalda hala masada konusulan biri

Aciklamayi tekrar dinledim.Fatih hoca gedson icin 1 eylule kadar biseyler degisebilir lafinin ardindan her an hersey olabilir diye eklemis.😁 gedsonu bikac gune salabilirlerde
Bunlar bi de daha yeni meiteyi aldı. Bence gedsona yüksek bons bekliyorlar olabilir. Gelmezse sonlara doğru salma olasılıkları olabilir

Diengle ilgili eski haberlere baktım.. FIFA clubs world cupta Manchesterin dikkatini çekmiş hatta o dönem 8 milyon Euro'luk teklifin reddedildiğini iddia etmişler.
Tuhaf geliyor 5 e bize bırakmaları ya rakam yalan ya da bu herif sadece donemsel bir patlama yapmış onun ekmeğini yiyor...Tabi Manu seviyesiyle bizim seviye çok farklı ama 8 i kabul etmezken şimdi 5 e neden bırakıyorlar ilginç doğrusu ...

o degil falcao,babel,diagneye sieee diyip barisi oynatmak da güzel hareket. dogru syoldayiz

Anladigim feghouli yerine ghezal veya o tarz biri gelecek.Tecrubeli oyuncuda düşünüyoruz dedi cunku.Morutan da yatırım transferi👊

Selam beyler Ben Gedson F. Gündeme ilişkin açıklamalar yapmak adına bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Galatasarayda oynadıgım yarım dönemi unutamıyorum. Fatih T. babam, Luyindama C. annem gibiydi. İnanın Benfica'da bu hava yok. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Galatasaray'a dönmeyi cok istiyorum. Umarım transfer sezonuna kadar SL Benfica gitmeme izin verecektir. Bende içten sürekli ayrılmak için ortam hazırlıyorum. Gelişmeleri size bu üyenin hesabına girerek aktarmaya devam edeceğim.

Onyekuru olmpiakosta demis ekrem konur,daha iyi bi kaynak verirse haberi iyi olur

Selam beyler ben Morutan. Gündeme dair açıklamalar yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Galatasarayda oynamayı ve bu çılgın taraftarın önünde maça çıkmayı çok istiyorum. Görüşmeler olumlu ilerliyor. Eğer Galatasaray bonservisimi karşılayabilirse bu iş olumlu şekilde sonuçlanacaktır. Beklemede kalın.

Selam beyler Ben Gedson F. Gündeme ilişkin açıklamalar yapmak adına bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Galatasarayda oynadıgım yarım dönemi unutamıyorum. Fatih T. babam, Luyindama C. annem gibiydi. İnanın Benfica'da bu hava yok. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Galatasaray'a dönmeyi cok istiyorum. Umarım transfer sezonuna kadar SL Benfica gitmeme izin verecektir. Bende içten sürekli ayrılmak için ortam hazırlıyorum. Gelişmeleri size bu üyenin hesabına girerek aktarmaya devam edeceğim.
ANyM.gif

Hocanın mesajı becali ye bence morutana değil fiyat düşürsün diye becali ye mesaj göndermiş ki hem oyuncu becali yi ikna etsin hem becali biraz düşersen oyuncuyu alacaz düşüncesini oluşturmuş iyide yapmış inşallah olur 10 dan 8 e felan düşer se bu iş olumlu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt