Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladığım kadarıyla sürekli konuştuğumuz Feghouli/Falcao/Diagne/Babel gibi oyuncuları elimizden çıkarabilirsek önce Berkan ve Olimpiu Morutan sonra Aliou Dieng için işleri hızlandıracağız
Yok aslinda berkan zaten bitmek uzere,diengi de istersek aliriz.morutan gelecek planlamasi icin duusnulen biri.ama mesela ghezalin gelişi,feghoulinin gidisi demek.babel falcao ve diagnenin gidisi bir firsat transferi ve terrem moffi demek forvete

bi zamanlar nakamba vanyama napalys mendy isimleri cok dolasıyordu ön libero icin birde alman bi ön libero vardı adını unuttum alman liginden

Duyum muyum olmayinca kendimce bir yöntem geliştirdim.Kimin ismi çok dilleniyorsa,uzun süre konusuluyorsa ve burda çok isteniyorsa tamam o transfer olmayacak diyorum.Son tezim medyada dillendirilen morutan o da olmayacak.:)

Morutanı anlatırken hoca

tenor.gif

sağ kanada patlayacak, deli dana gibi koşacak kanat değil de biraz daha oyunun içinde olacak, takıma daha fazla pozisyon yaratacak pas ve ortalarıyla, şutlarıyla falan da tehlikeli olabilecek bi delikanlı lazım.

işte o genç; MORUTAN 🔥🔥🔥

Mario Lemina: "İngiltere'de ve Türkiye'deki tecrübem gelişmemi sağladı. Nice tercihimin nedeni teknik direktör Galtier. Proje beni heyecanlandırdı."

Melonun 2.gelişi 8 agustos 2012.gelene kadar yazılmayan kalmamis gs sozlukte.gedsonun da 8 agustos civari geleceğini düşünüyorum

gedson hesapta adamların başkanı hapse girdi yeni başkanları costa - terim ilişkisi sayesinde gelecekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt