- 2 Temmuz 2011
- 140.030
- 60.166
- 5.628
8 agustos haftasindan once gelmezgedsonun olmaması canımı sıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 agustos haftasindan once gelmezgedsonun olmaması canımı sıktı
Salak salak sakatlanmasa neler neler yapardı daha burdaMario Lemina: "İngiltere'de ve Türkiye'deki tecrübem gelişmemi sağladı. Nice tercihimin nedeni teknik direktör Galtier. Proje beni heyecanlandırdı."
gedsonun olmaması canımı sıktı
Sekidika gitmeyecek galiba bence gitmemeli.
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

boşu keselim duyuma hız verelimBIZDE DUYUM OLMAZ BILGI OLUR
BU DA BURDA DURSUN
AT KÜREK KAFASI
berkan gelirse merkezde oynar.Bence Taylan 'ı çıkarıp Berkan 'ı defansif orta sahaya koymak çok bir şeyi değiştirmeyecektir. Mesele derin oyun kurucu ile oynamaksa Taylan da sezonun ilk yarısında yapıyordu bu işi Berkan 'da gelirse maksimum Taylan kadar yapar bence bu işi
Ama bir defansif orta saha için oyun kurucu olması ekstra bir özelliktir asıl pozisyonunun getirdiği defansif görevleri ne kadar iyi yapıyor dersek Taylan 'dan hiçbir zaman o istediğimiz defansif katkıyı alabileceğimizi sanmıyorum işin kötü yanı bence Berkan Taylan 'a göre bile daha yumuşak kalır işin defansif yönünde
Ekli dosyayı görüntüle 132453
Hani Taylan bile işin defans yönünde önünde Berkan 'ın eğer Taylan yerine bir defansif orta saha almak istiyorsak Berkan değil Aliou Dieng olması gerektiğine inanıyorum
Su kadarini söyleyebilirim meslektasim ve is arkadasim Yarro @At Kafası son bilgilere ulasmak için an itibariyle ülkesini terk etmis durumdaboşu keselim duyuma hız verelim
kıl dönmesidir belkiEvet, GSC dedektifleri konuya.
Bu Boey belli ki ameliyat olmuş ama sakatlık geçmişinde hiçbir veri yazmıyor.
Geçen sene de full oynamış.
Bu adamın geçirdiği operasyon hakkında bilgi bulabilecek renktaşları göreve davet ediyorum.
@Hayri Cund
faça atmistir belkiEvet, GSC dedektifleri konuya.
Bu adamın geçirdiği operasyon hakkında bilgi bulabilecek renktaşları göreve davet ediyorum.
@Hayri Cund
Top kullanma becerisi istatistiğe yansımaz.Bence Taylan 'ı çıkarıp Berkan 'ı defansif orta sahaya koymak çok bir şeyi değiştirmeyecektir. Mesele derin oyun kurucu ile oynamaksa Taylan da sezonun ilk yarısında yapıyordu bu işi Berkan 'da gelirse maksimum Taylan kadar yapar bence bu işi
Ama bir defansif orta saha için oyun kurucu olması ekstra bir özelliktir asıl pozisyonunun getirdiği defansif görevleri ne kadar iyi yapıyor dersek Taylan 'dan hiçbir zaman o istediğimiz defansif katkıyı alabileceğimizi sanmıyorum işin kötü yanı bence Berkan Taylan 'a göre bile daha yumuşak kalır işin defansif yönünde
Ekli dosyayı görüntüle 132453
Hani Taylan bile işin defans yönünde önünde Berkan 'ın eğer Taylan yerine bir defansif orta saha almak istiyorsak Berkan değil Aliou Dieng olması gerektiğine inanıyorum
Basuru vardırEvet, GSC dedektifleri konuya.
@Hayri Cund
Sol dize dikkatfaça atmistir belki
ameliyat izi oldugu kesin mi
gedson iptal mi modumgedsonun olmaması canımı sıktı