Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6r2srCu.png

Gedson ilk geldiginde talisca gibi olur, arkasından el sallar ağlarız demiştim. Öyle de oldu.

Alınamazsa yönetimi suçlamam

Bizim limitlerde sıkıntı yok demek ki.
Haluk'a göre vergileri dışarı çıkardığımızda 40 milyon euro limitimiz varmış ve Berkan'ı da ekleyince 37-38 milyon euro oluyormuş limitimiz. Kendisi o yüzden 1-2 gün için Berkan açıklanır ondan sonra oyuncu göndermeye ağırlık verilir oyuncu gidişi olunca diğer transferler gelir demişti.

Evet, GSC dedektifleri konuya.
Bu Boey belli ki ameliyat olmuş ama sakatlık geçmişinde hiçbir veri yazmıyor.
Geçen sene de full oynamış.

Bu adamın geçirdiği operasyon hakkında bilgi bulabilecek renktaşları göreve davet ediyorum.

@Hayri Cund

ağustos 2019dan foto buldum o zmnda da var dizinde iz
daha eskilere doğru bakmağa gidiyorum

sosyal medyada falan yabancı sınırına karşıt büyük bir kampanya başlatılması gerekiyor, niye uyuyor bu millet ya. orda yapılacak bi kampanya, siyasilerin önüne gitse karar değişir valla

Top kullanma becerisi istatistiğe yansımaz.
Defans yapamayan bir defansif orta sahadan bahsediyoruz, Thiago Alcantara değilse takıma başlı başına zarar olur. Top kullanma becerisi oyun kurma becerisi filan defansif orta saha pozisyonu için ekstra özelliklerdir

Peki ya asıl görevi hiç mi umrunuzda değil ? Berkan defansif orta saha oynasın sene boyunca PvA 'tan Luyindama 'ya Marcao 'dan Boey 'e kadar söversiniz

berkan gelirse merkezde oynar.

gedson gelmezse merkeze berkan'ı transfer edip taylan yerine agresif bir ön libero ararız belki.
Yani mantıklı, Emre Kılınç 'ın sol-iç değil kanat oyuncusu olarak değerlendirilmesinden yanayım. Orta saha olarak Berkan 'ın kullanılması daha mantıklı

sosyal medyada falan yabancı sınırına karşıt büyük bir kampanya başlatılması gerekiyor, niye uyuyor bu millet ya. orda yapılacak bi kampanya, siyasilerin önüne gitse karar değişir valla

Bence bu sene daha değişmez renktaş. 13’ünde lig başlıyor. Bu sene Nihat’ı devirmeye çalışsınlar-seneye seçim var sanırım- ondan sonra yeni gelen kişi ile değişir. 2022/2023’te de Cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt