- 28 Temmuz 2019
- 46.805
- 47.919
- 3.683
malesefgedson iptal mi modum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malesefgedson iptal mi modum
diz sakatlığı geçirmiş. çöp diyebilir miyiz
musleraya montevideo da basarilar dilerim.
Haluk'a göre vergileri dışarı çıkardığımızda 40 milyon euro limitimiz varmış ve Berkan'ı da ekleyince 37-38 milyon euro oluyormuş limitimiz. Kendisi o yüzden 1-2 gün için Berkan açıklanır ondan sonra oyuncu göndermeye ağırlık verilir oyuncu gidişi olunca diğer transferler gelir demişti.Bizim limitlerde sıkıntı yok demek ki.
Evet, GSC dedektifleri konuya.
Bu Boey belli ki ameliyat olmuş ama sakatlık geçmişinde hiçbir veri yazmıyor.
Geçen sene de full oynamış.
Bu adamın geçirdiği operasyon hakkında bilgi bulabilecek renktaşları göreve davet ediyorum.
@Hayri Cund
Defans yapamayan bir defansif orta sahadan bahsediyoruz, Thiago Alcantara değilse takıma başlı başına zarar olur. Top kullanma becerisi oyun kurma becerisi filan defansif orta saha pozisyonu için ekstra özelliklerdirTop kullanma becerisi istatistiğe yansımaz.
Yani mantıklı, Emre Kılınç 'ın sol-iç değil kanat oyuncusu olarak değerlendirilmesinden yanayım. Orta saha olarak Berkan 'ın kullanılması daha mantıklıberkan gelirse merkezde oynar.
gedson gelmezse merkeze berkan'ı transfer edip taylan yerine agresif bir ön libero ararız belki.
iyi futbolcu
sosyal medyada falan yabancı sınırına karşıt büyük bir kampanya başlatılması gerekiyor, niye uyuyor bu millet ya. orda yapılacak bi kampanya, siyasilerin önüne gitse karar değişir valla