Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gedsonun olmaması canımı sıktı
images-13.webp

Rui costa belki terime hoca bana biraz zaman ver ben şuan bi kargaşanın içindeyim rayına oturtayım gelir gelmez gedsonu beklediğiniz fiyata verirsem sıkıntı çıkarabilirler bi güven ortamı oluşturduğum gibi salarım size demiş olabilir belki

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca yarin yedlin baslicak dedi de adam hic antreman yapmadi. Bana gercekci gelmedi bu 11. Antremanli hali berbat olan bir sag bek antremansiz hic cekilmez

Bence Taylan 'ı çıkarıp Berkan 'ı defansif orta sahaya koymak çok bir şeyi değiştirmeyecektir. Mesele derin oyun kurucu ile oynamaksa Taylan da sezonun ilk yarısında yapıyordu bu işi Berkan 'da gelirse maksimum Taylan kadar yapar bence bu işi

Ama bir defansif orta saha için oyun kurucu olması ekstra bir özelliktir asıl pozisyonunun getirdiği defansif görevleri ne kadar iyi yapıyor dersek Taylan 'dan hiçbir zaman o istediğimiz defansif katkıyı alabileceğimizi sanmıyorum işin kötü yanı bence Berkan Taylan 'a göre bile daha yumuşak kalır işin defansif yönünde

Adsız.webp

Hani Taylan bile işin defans yönünde önünde Berkan 'ın eğer Taylan yerine bir defansif orta saha almak istiyorsak Berkan değil Aliou Dieng olması gerektiğine inanıyorum

Evet, GSC dedektifleri konuya.
Bu Boey belli ki ameliyat olmuş ama sakatlık geçmişinde hiçbir veri yazmıyor.
Geçen sene de full oynamış.

Bu adamın geçirdiği operasyon hakkında bilgi bulabilecek renktaşları göreve davet ediyorum.

@Hayri Cund

Bence Taylan 'ı çıkarıp Berkan 'ı defansif orta sahaya koymak çok bir şeyi değiştirmeyecektir. Mesele derin oyun kurucu ile oynamaksa Taylan da sezonun ilk yarısında yapıyordu bu işi Berkan 'da gelirse maksimum Taylan kadar yapar bence bu işi

Ama bir defansif orta saha için oyun kurucu olması ekstra bir özelliktir asıl pozisyonunun getirdiği defansif görevleri ne kadar iyi yapıyor dersek Taylan 'dan hiçbir zaman o istediğimiz defansif katkıyı alabileceğimizi sanmıyorum işin kötü yanı bence Berkan Taylan 'a göre bile daha yumuşak kalır işin defansif yönünde

Ekli dosyayı görüntüle 132453

Hani Taylan bile işin defans yönünde önünde Berkan 'ın eğer Taylan yerine bir defansif orta saha almak istiyorsak Berkan değil Aliou Dieng olması gerektiğine inanıyorum
berkan gelirse merkezde oynar.

gedson gelmezse merkeze berkan'ı transfer edip taylan yerine agresif bir ön libero ararız belki.

Bu adamın geçirdiği operasyon hakkında bilgi bulabilecek renktaşları göreve davet ediyorum.

@Hayri Cund
kıl dönmesidir belki

@Hayri Cund
faça atmistir belki
ameliyat izi oldugu kesin mi

Ekli dosyayı görüntüle 132453

Top kullanma becerisi istatistiğe yansımaz.

@Hayri Cund
Basuru vardır

Hocanın Ghezzal konusundaki yorumunu tahmin etmiştim. Dediğim gibi Ghezzal bize uyacak ve iyi gelecek oyuncuydu. Genç oyuncu iyidir ama her oyuncu genç olmaz, unutmayın bu işte iyi olan Lille'in bile forveti 35 küsür yaşlarındaki Burak'tı. Bazı mevkilerde tecrübeli olması, diğer oyuncuların da, takımında performansını arttırabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt