Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim in açıklamalarından anladığım:
-3 sene sonunda teknik direktörlüğü bırakacağı
-3 sene içerisinde yeni bir jenerasyon oluşturacağı ve bir sistem bırakacağı
-Alt yapı için bir bütçe verileceği ki yıllardır böyle birşey olmasını istiyordum.
-20 ye yakın bir kadro boşaltması olduğu ve bir kaç kişi ile daha yolların ayrılacağı, sanırım feg, babel ve Falcao dan bahsediyor. Bu yaz gidecekler bence en az ikisi...
-Bu boşalan kadro yerine 20-25 yaş arası transferler yapılacağı... Buradan anladığım en az 5-6 oyuncu daha gelecek. Kalanının alt yapıdan geleceğini tahmin ediyorum. Çünkü para yetişmez.
-Morutan meselesi için o bize haber göndermiş ben de ona haber gönderiyorum biz de seni istiyoruz... Ancak paramızın az olduğunu biliyor ki 2 maçtır kötü oynuyorum bonservis bedelim düşsün diye... Becali daha makul bir fiyat talep ederse ben de takımımda görmek istiyorum diye algıladım.
-Çok Romen tartışmasına ise Hagi, Popescu, Illie, Flipescu örneği vererek ağabeyleri de gelip başarılı oldular burada diyerek cevap vermiş.

gedson gelmeden önce gedson mu vardı senelerdir ne takıntılı insanlarsınız. kulübü vermek istemiyorsa daha ağlamanın ne faydası var.. olmuyorsa başka orta saha alınır.. sanki her takımın orta sahasında gedson var. kulübü bile oynatmıyor şu an belki ileride oynatacak. baştan belliydi zaten adamın fiyatı, düzeyi günü kurtarmak için fırsat transferiydi denk getirildi alındı.

-------------------Muslera------------------
Boey-----Alpaslan--------Marcao-----PVA
----------Harroui-----------Berkan---------
Morutan------------Cica--------------Kerem
------------------Mohamed-----------------

Düşünülen 11 bunun gibi bir şey sanırım. Olursa Alpaslan yerine bir Türk stoper olur.

Fatih hocamız inşallah istediği jenerasyonu oluşturur o havayı yakalarsa 3 sene sonra bırakmaz diye düşünüyorum ama bıraktığı zaman inşallah kalıcı bir mantalite bırakır

Boey nin yarasından aynısı bendede var sag bacagımda,17 yaşında top koştururken bacagımı iki yerden kırdım ve hemen hemen djibril cisse gibi bi resim cıktı ortaya, hemen ameliyata aldılar, 6-7 ay sonra hayvan gibi top koşturmaya başladım ve hicbir sıkıntı yok, demek istedigim: kırık kemikden bişey olmaz müşterih olunuz

@Hayri Cund @Yusuf Kara
Geçen sene bir sakatlığı olmuş, bu sakatlığı sezonun son maçlarına denk gelmiş. Bu sene ise hazırlık maçlarında oynamış Rennes'de görüldüğü gibi.

Ama ameliyat olduğuna dair bir haber ve veri bulamadım ben.
Muhtemelen 16-17 yaşında filan yaşadığı sakatlıktan sonra bir ameliyat geçirmiş.

Bu adamın geçen sene Dijon'da kiralık oynadığını biliyoruz. Dijon formasıyla şöyle bir close up foto buldum, tam net değil ama birkaç farklı close up seviyesinden baktım ve ameliyat izi var bence. Yani dediğim gibi, geçirdiği bir operasyon varsa bu alt yapıdayken filan olmalı. Aksi taktirde illa bir bilgi olurdu.

Ekli dosyayı görüntüle 132469

Ekli dosyayı görüntüle 132462

Ekli dosyayı görüntüle 132463

Ekli dosyayı görüntüle 132464

🧐

Morutan' da durum ne şimdi istiyor muyuz
10 milyondan bahsediyor adam
Bu paraya gelmesin bence
Max 7 milyon

marcao'da satılabilir bence bu yaz, az çok bi teklif gelse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt