- 1 Ağustos 2014
- 63.991
- 75.287
- 4.338
Bana nedense stoperlerden biri de değişir gibi geliyorMuslera sacha luyi marcao pva taylan berkan cica kerem mohamed morutan. Kadro böyle olacak gibi.
Hatta komple de değişebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana nedense stoperlerden biri de değişir gibi geliyorMuslera sacha luyi marcao pva taylan berkan cica kerem mohamed morutan. Kadro böyle olacak gibi.
dediğin gibi çebi ve ağaoğluna güvenilmez ama dığerleri diretmeli. anlaşmazlık ortaya çıkarsa belki nihata emir verenler yeni bir emirle durumu değiştirebilir. ama önce baya bi toz kalkması lazım kolay iş değil
muslerayla yollari ayirip irfan cani almanin tam zamani diyorumMuslera sacha luyi marcao pva taylan berkan cica kerem mohamed morutan. Kadro böyle olacak gibi.
Bence bir yabancı orta saha daha olur
Ligde artı berkan gelirse o da oynayabilir 11 de bazen. 5 seçenek var. Iyi planlama yaparsan benim gibi sıradan biri bile düşünüyor bunu. Onlarda dusunsunlerBizim defans bölgesinde iki tane orta sahada bir tane yerli oynatmamız lazım.
Kanatları kesinlikle fark yaratacak adamlardan oluşturmamız lazım.Bizi ileriye götürecek adamlar kanat oyuncularıdır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
muslerayla yollari ayirip irfan cani almanin tam zamani diyorum
Bana nedense stoperlerden biri de değişir gibi geliyor
Hatta komple de değişebilir
berkan gelecekTakımda yerli yok
Geçen sezonun en iyilerinden biri taylanı 4-5 e satmak ihanet olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Luyindama nin yerine Alparslan ya da yerli stoper oyun kurucu orta saha mutlaka bekliyorumTamam olsun ama diğer yerli kim olacak ?
berkan gelecek
2 senesi var daha. Irfani simdi al 1 sene göztepe de park etmuslerayla yollari ayirip irfan cani almanin tam zamani diyorum
Luyindama nin yerine Alparslan ya da yerli stoper oyun kurucu orta saha mutlaka bekliyorum