- 28 Haziran 2010
- 28.979
- 27.663
- 3.298
Alpaslan oynayacağına 100 kere ışık kaan oynar.Luyindama nin yerine Alparslan ya da yerli stoper oyun kurucu orta saha mutlaka bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpaslan oynayacağına 100 kere ışık kaan oynar.Luyindama nin yerine Alparslan ya da yerli stoper oyun kurucu orta saha mutlaka bekliyorum
Bende niye bu kadar yok ediliyor anlamiyorum. Ezbere yorum galibaValla bu arkadaşın youtube videosu baya iyi ama videodan yorum yapılmaz tabi.
mevcut siyasi ortam getirdi bu kuralı bence. nihat kendisine ihale edilen emirleri yapar sadece çebiyi,ağaoğlunu falan takmaz.Emin ol bu yabancı kısıtlamasını hamsi karga ve f5 liler baskı yaparak aldırmıştır.yoksa anadolu klüpleri güzel paralar kazandı hem yerli hem yabancı satışıyla .vallahi bu ülküye futbolunu gerçekten benimseyen yükselmesini isteyen tek klüp gs dir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera sacha luyi marcao pva taylan berkan cica kerem mohamed morutan. Kadro böyle olacak gibi.Sınır değişmedi.Stoperi yerli yapmak mantıksız.Ben bir şekilde oynayacak 3 yerlinin taylan berkan ve kerem olacağını dusunuyorum.Tabi yerli rotasyonu döner.Emre kılınç girer, bay girer vs. Ya da kaan ayhan falan çekeceksin.Dieng falan yazılıyor ama gelse bile nasıl oynayacak ?
mevcut siyasi ortam getirdi bu kuralı bence. nihat kendisine ihale edilen emirleri yapar sadece çebiyi,ağaoğlunu falan takmaz.
Bir Hernani analizi yapıp konusunu aç da okuyalım.Valla bu arkadaşın youtube videosu baya iyi ama videodan yorum yapılmaz tabi.
okadar ince düşündüklerini sanmıyorum. geçen yıllarda siyasilerden biri istiklal marşı okuyacak adam kalmadı tarzında konuşmuştu. tüm dertleri sahada daha fazla yerli ve milli oyuncu görmekDöviz içerde kalsın düşüncesi olabilir deniyor ama dışarı satışlardada döviz içeri geliyor hatta yabancı serbestliğinde tr klüpleri içerden daha rahat oyuncu alabiliyor çünkü uygun fiyat oluyor.şimdi berkana kim 5 verebilir valla yabancı kulüpte vermez.gider avrupadan berkan gibisine 2 verir alır rahatlıkla.bi pislik dönüyor vesselam
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir Hernani analizi yapıp konusunu aç da okuyalım.
Bazı verilerde ikili mücadele kaybını da top kaybına ekliyorlar, verileri tek taraflı değerlendirmemek lazım.Twitter’da bi ara sacha mac basina 12 top kaybiyla oynuyor yaziyorlardi 5.4’müş bu veriler dogruysa
Agzi olan konusuyor
Mani yazma motzartkırmızı mavi
kagli yari
haydi alın diagne'yi
Bende niye bu kadar yok ediliyor anlamiyorum. Ezbere yorum galiba
Nahitan Nandez'i yaklaşık 30'a Inter'e yollayacaklar. Para bol.cagliariden kuruş para çıkmaz
championship filan olsaydı bari