Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, Gedson'un olmayacagini sonunda birinci agizdan duymus olduk. Cicaldau transferinden belliydi yazmistim kac defa.

Yarın sanki hayıflanacaz ,ula madem böyle oynayabiliyorduk neden deplasmanda bu oyunu oynamadık bu oyuncular oynatılmadı diye.
Bilmiyorum ama çok hırslı bi takım bekliyorum ben istanbul havasıyla beraber bunaltacağımızı tahmin ediyorum.tabii benimkisi sadece bir tahmin,gerçeği ancak allah bilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kulüpler Birliği, yarın tffyi ibra etmezse nolur arkadaşlar bilgisi olan yesilllendirebilir mi

Yarın sanki hayıflanacaz ,ula madem böyle oynayabiliyorduk neden deplasmanda bu oyunu oynamadık bu oyuncular oynatılmadı diye.
Bilmiyorum ama çok hırslı bi takım bekliyorum ben istanbul havasıyla beraber bunaltacağımızı tahmin ediyorum.tabii benimkisi sadece bir tahmin,gerçeği ancak allah bilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhtemelen PSV çok kasmayacak. Bu yüzden biz de iyi oynuyor gibi görüneceğiz.

0A87738E-8C26-469E-BA4C-DF46A206B197.webp

Herifler bizle oynadıktan 24 saat sonra hazırlık maçı yaptı. Bir daha düşün istersen. :D

İlk maçta da kasmadılar zaten. Harika falan oynamadı psv. Buna rağmen 5'lik olduk. Bu yüzden millet cinnet geçirdi o akşam. Tabi yarın ilk maçta rezil olmanın getirdiği intikam duygusuyla biz daha baskın oynamaya çalışırız. O yüzden iyi görünürüz dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt