- 18 Temmuz 2009
- 83.256
- 244.148
- 5.263
Midyat'ın hocasına sulanalım duran top için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam yeni 1 termos alsa daha faydalı olurerol bulutu getirin
duran toptan gol atalim biraz.
Böyle yazıyon, cidden Midyat sanacaklar yapma abi ya.Midyat'ın hocasına sulanalım duran top için.
Yarın sanki hayıflanacaz ,ula madem böyle oynayabiliyorduk neden deplasmanda bu oyunu oynamadık bu oyuncular oynatılmadı diye.
Bilmiyorum ama çok hırslı bi takım bekliyorum ben istanbul havasıyla beraber bunaltacağımızı tahmin ediyorum.tabii benimkisi sadece bir tahmin,gerçeği ancak allah bilir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu dediğinin imkanı yok. Melo da Fernando da piyangoydu.Melo/Fernando tarzi tecrübeli ve lider 6 no. + Gedson tarzi 8 no lazim bu takima acil.
güvenilir bi kaynak mı bu
Herifler bizle oynadıktan 24 saat sonra hazırlık maçı yaptı. Bir daha düşün istersen.Muhtemelen PSV çok kasmayacak. Bu yüzden biz de iyi oynuyor gibi görüneceğiz.
Herifler bizle oynadıktan 24 saat sonra hazırlık maçı yaptı. Bir daha düşün istersen.![]()
Kondüsyon ve dayanıklılık hocası olmadan onlarda hikaye olur;kolu, bacağı kırar.taç hocası ve duran top hocası gelirse dertlerimiz %90 azalmış olur