Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.050
- 1.483
:red:morutan 800 bin euro anca eder
çok sıradan görünüyor
muhtemelen hızı yetmediği için kanat oynatmıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:red:morutan 800 bin euro anca eder
çok sıradan görünüyor
muhtemelen hızı yetmediği için kanat oynatmıyorlar.
Yunusun satılması çok mantıksız ümit milli de oynuyor geçen sene de iyi bir performans gösterdi en azından geri alma opsiyonu bizde olsun
Hocayı severim sayarım,belliki 3 sene sonra bırakmayı da düşünüyor.Şu anda da gitsin diyenler var hakaret olmadıkça benim için sorun değil ama gidince yerine kimin geleceğini bilmeden gitsin demek kim gelirse gelsin ondan iyi yapar bu işi demek olur ki bu düşünceye katılmam mümkün değil.Fatih Terim benim için sadece bir T.D. değil Klübü yönetenlerin eksiklerini tamamlayacak yanlışlaında uyaracak bir denge unsurudur.Profesyonelliğin ötesinde bir aidiyet duygusu taşımaktadır.Evet keşke buna gerek olacak bir futbol iklimimiz olmasa ve T.D. ler sadece işine odaklansa ama yaşadımız gerçeklerler bunun tersini gösteriyor.Bakın bir çok kariyerli hoca geliyor ülkemize ve arkasına bakmadan kaçıyor.Geldikleri düzende onların kendi işlerini yapmaları için her türlü düzen onlara sağlanıyor bizim ülkemizde öyle değil malesef.Fatih Terim eleştirisi konusunda ise bir ortası yok. Ya bir kısım Allah kerim Fatih Terim diyor, yada bir kısım mevcut orman yangınlarından bile hocayı suçlu bulacak halde. Ortamız yok. Dediğim gibi ben hocayı seven tayfadanım. Ama kimse Galatasaray'dan üstün değildir. Allah düşünelim diye de beyin vermiş. Yaptığı yanlışları veya doğruları söylüyoruz. Herşeyi yüzde yüz doğru yapan kimse yok, herkes eleştirilebilir, sana göre yanlış yapılan şeyler vardır. Evet doğru ben bir futbol eğitimi almadım, dediklerim kesin doğru şeyler kesin olması gereken şeyler demiyorum. Fakat kendimce bir şeylerden ders çıkarıp farklı görüşleride harmanlayıp doğruyu görmeye çalışırım. At gözlüklü değilim futbol dahil hiç bir konuda. Fakat yakıp yıkmak kolay, Fatih Terim'in bu kulübe kazandırdıklarını, bu kulübün de ona kazandırdıklarını unutmayalım. Bu işler karşılıklıdır. O yüzden kesin bir yorum doğrudur diye peşinden gitmeyip farklı yorumları da dinlemeyi, en ufak şeyde de yangın çıkarmamayı yakıp yıkmanın en kolay şey olduğunu unutmamalıyız.
sahada berbat bir görüntü veriyor.
morutan yine sağ içte galiba
heriflerin kanat oynatmadığı adama kanadı uçuracak diye dileniyoruz
morutan'dan bir yol olmayacağını kabul edip başka oyunculara yönelelim
Mesela hocam Sneijderi kanatta oynatıyorduk bizde. Hızlı oldugu ıcın mı?sahada berbat bir görüntü veriyor.
ben ikinci kez izliyorum. bir numara göremedim.
sneijder kanada kayarak oynadığı için öyle görünüyordu.Mesela hocam Sneijderi kanatta oynatıyorduk bizde. Hızlı oldugu ıcın mı?
Görselden çıkardığım ters ve sakat bir ayakla yapılan bir hamle gibi duruyor.nasıl bir hamle yaptı onu da söyleseydiniz keşke
Pirlo haklı, Drogba haksız yani...
Futbol iyi oyuncular ile oynanır lafını söylerken, bu adam sadece iyi oyuncular ile başarılı olur lafı saçma olmuş.
Bak hala söylüyorum Fatih Terim'i eleştiriyorum zaten. Ama boş beleş bir td olduğunu söylemek kadar abesle iştigal bir durum olamaz. İmkan olduğunda neler başarabildiğini sizler de çok iyi biliyorsunuz ama eleştirmek yerine bel altı vurmaya çalışıyorsunuz.
Kenarda bir tdnin ve antremanda ayaktenisi dışında birşeyler yapıldığı zamanlar. Kadroda inamoto, Emre Aşık, Sabri, cihan haspolatli, carrusca Tolga Seyhan gibi oyuncuların bulunduğu zamanlar. Çift forvetle liverpoolu 3-2 yeniyoruz. Kadroya bok atıp 7 gole suç bulmayanlara duyrulur. Bizim böyle çok maçımız oldu belki gençlerin yaşı tutmayanlar hatırlamaz. 5 yabancıyla 6 yabancıyla çöp tabir edilecek oyuncularla biz neler yaptık.
Şimdiki gibi Florya tatil köyü yada çiftlik değildi o zamanlar. TD degismedikce mbappe gelse onyekuru kadar verim alırız.
bilerek oynamıyordur o git bi bak git bi bak.sneijder kanada kayarak oynadığı için öyle görünüyordu.
bu herif sıradan bir herif. beceremiyor. oynayamıyor.
Yahu hadı benım yada baskasının begenmesı onemlı degılde, Utkucan 1.5 yıldır takıp edıyormus. Onun 1.5 yılda goremedıgını 30 dakıkada mı gordun?sneijder kanada kayarak oynadığı için öyle görünüyordu.
bu herif sıradan bir herif. beceremiyor. oynayamıyor.
isterlerse 2-3 sene daha izleyebilirler. bu adam 8 milyon edecek bir adam değil. gelirse kazık olur.Yahu hadı benım yada baskasının begenmesı onemlı degılde, Utkucan 1.5 yıldır takıp edıyormus. Onun 1.5 yılda goremedıgını 30 dakıkada mı gordun?
olmaz kralisterlerse 2-3 sene daha izleyebilirler. bu adam 8 milyon edecek bir adam değil. gelirse kazık olur.
ft ve yönetimin sonu olur.
Hocam yunus la fatih hocanın ne alakası var beni alintiladinHocayı severim sayarım,belliki 3 sene sonra bırakmayı da düşünüyor.Şu anda da gitsin diyenler var hakaret olmadıkça benim için sorun değil ama gidince yerine kimin geleceğini bilmeden gitsin demek kim gelirse gelsin ondan iyi yapar bu işi demek olur ki bu düşünceye katılmam mümkün değil.Fatih Terim benim için sadece bir T.D. değil Klübü yönetenlerin eksiklerini tamamlayacak yanlışlaında uyaracak bir denge unsurudur.Profesyonelliğin ötesinde bir aidiyet duygusu taşımaktadır.Evet keşke buna gerek olacak bir futbol iklimimiz olmasa ve T.D. ler sadece işine odaklansa ama yaşadımız gerçeklerler bunun tersini gösteriyor.Bakın bir çok kariyerli hoca geliyor ülkemize ve arkasına bakmadan kaçıyor.Geldikleri düzende onların kendi işlerini yapmaları için her türlü düzen onlara sağlanıyor bizim ülkemizde öyle değil malesef.
BİLGİLENDİRME | Bu hesap bana ait değildir
Becali den bikmisliktan kaynaklanıyor bu morutan olayı romanya da çok etkili olduğu ıcin oyuncular da da gitme isteği var coman da morutan da hepsi aynı açıklamaları yapıyorEğer gelirse Morutan yarın bi gün bizim takımdan gitmek isterse nolacak acaba böyle oynarsa çok sövülür o kesin