Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maç satma falan yok yav

oyuncuları böyle şeylerle itham etmeyelim.

adam etkisiz oynuyor işte.

zaten hiç birimiz herifi daha önce doğru düzgün izlemedik. belki de bu kadar oynuyordur

ben 2. kez izliyorum. o şahane golü attığı maçta da etkisizdi gol dışında. yine aynı.

Pirlo haklı, Drogba haksız yani... :)

Futbol iyi oyuncular ile oynanır lafını söylerken, bu adam sadece iyi oyuncular ile başarılı olur lafı saçma olmuş.

Bak hala söylüyorum Fatih Terim'i eleştiriyorum zaten. Ama boş beleş bir td olduğunu söylemek kadar abesle iştigal bir durum olamaz. İmkan olduğunda neler başarabildiğini sizler de çok iyi biliyorsunuz ama eleştirmek yerine bel altı vurmaya çalışıyorsunuz.
Sinonun göbeğide haklı Kerem o zaman🙂 tabiiki futbol iyi oyuncularla oynanır, ama o iyi oyuncularin çalışmasından beslenmesine antrenmanına herşeyiyle ilgilenilir. Koca rijkaard altyapıdaki oyunculara fazladan 2-3 saat orta açma şut çekme eğitimi veriyordu. Bizimki yanağını sıkıyor sadece en fazla. Yardımcılarıda sadece hangi pasta olsun ayak tenisinden sonra onu düşünüyor. Ben futbolcu olsam, kariyerimde belirli bir noktaya gelsem, beni antremanda pestile çevirecek TD yerine haklarımı koruyacak, her daim 11 oynatacak TD ile çalışmayı isterim. Tudoru futbolcular çok antreman yaptırıyor diye sevmezlerdi hatta Türk oyuncular arkasından iş cevirdiler. Terim'in sıkı antreman yaptırmadigi oyunculardan belli değil mi Allah aşkına. Kimse görmüyor mu bunu? Sadece teknik taktik değil, oyuncular fizikende çok geriliyor.

Aklı transferde olan adamın vasat oynaması yeni bir şey değil. Bu akşam menajeri İstanbul'a geliyordu büyük ihtimal aklının bi kısmı da orda kaldı oyuncunun

Ahmet Akcan: “Galatasaray Gedson’u bile gölgede bırakacak bir orta sahanın peşinde, çok heyecanlandım...”

Genç ve gelecek vaad eden oyuncular Ahmet Akçan ve bir kısım taraftarı heyecanlandırmaz. Böyle bir isim varsa kesin son kontratını yapacak bir isimdir.

5-10 maç faydalanamayız belki ama Trezeguet gelse çok faydalı olur.Mustafa Muhammede çok gol attırır.Uyum sorunuda yaşamaz hele Premier ligden kendine bir şeyler de katmışsa tadından yenmez.

Berkan Kutlu icin sabah sağlık kontrolünden geçiyor diyorlardı . Doğru mu acaba ? Hiç ses Seda çıkmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt