Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk spor gazeteciliğin hali dün kadroya giremeyen yunus'a hemen bir transfer uydurma. Nereye gider diye düşünüp eski kiralık takımına yaz hemen haber. Birde belirt anlaşma tamam ama kiralık mi yoksa bonservis mi belli değil diye. Pes dogrusu.

1627568804829.webp

takımlara bak

TFF: "TFF Yönetim Kurulu, 2021-2022 futbol sezonundan başlamak üzere, liglerde görülen her sarı kart için 1 adet, her kırmızı kart için de 5 adet fidan dikilmesine ilişkin TFF Ormanı Projesi çalışmalarının başlatılmasına karar vermiştir."

:|

Fcsb gol atarsa 1 kişiye 39 tl

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2002 havaları var, rezil olup Rumenlerin kazıklarını toplamıştı terim. Herif aynı filmi izlettiriyor

TFF: "TFF Yönetim Kurulu, 2021-2022 futbol sezonundan başlamak üzere, liglerde görülen her sarı kart için 1 adet, her kırmızı kart için de 5 adet fidan dikilmesine ilişkin TFF Ormanı Projesi çalışmalarının başlatılmasına karar vermiştir."

Caner Erkin ormani hayirli olsun

Niyet iyi değil dedim yoksa maymun da bir hayvan ama siyahiye söyleyince ırkçılık oluyor çingene rumenler dersen bu ırkçı olur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katilmiyorum. Siyahı bir insana maymun demek ve/veya muz atmak ile herhangi bir miletin mensubuna dolandirici demek aynı kefeye konulamaz. Ben dolandirici rumen diyorum. Yanlis anlasilma var diye dusunuyorum. Iyi forumlar dilerim.

En büyük bağışçısı olucaz o zaman

dünkü kadro avrupa'da intertoto seviyesine kadar kimse eleyemez. ama yeni girecek oyuncular da varken hocamızın st johnstone'la bu mevsimde oynamak koly değil demesi komik bi sahneydi.

Katilmiyorum. Siyahı bir insana maymun demek ve/veya muz atmak ile herhangi bir miletin mensubuna dolandirici demek aynı kefeye konulamaz. Ben dolandirici rumen diyorum. Yanlis anlasilma var diye dusunuyorum. Iyi forumlar dilerim.
Yanlış anlamışım o zaman ben ırkçıligin her türlüsüne çok karşı birisi olduğum için öyle düşündüm kusura bakma iyi forumlar renktaş

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hemen her toplulukta çingene vardır. Burada roman veya rumen olması milliyet anlamında söylenmedi. Ayrıca uzaktan akrabalar da var. Gayet iyi biliyorum. Alavare dalavere çevirmeye çalışan tiplerdir. Postumda herhangi bir racism bulunmamaktadir. Iyi forumlar rkdaş.
roman olarak geçen çingenelerin rumenler ile yakından uzaktan alakası yok. attığın fotoda böyle sanmış olduğunu düşünerekten yola çıkarak bunun doğrusunu bilmen gerektiğini düşündüm.

pek tabi her yerde olduğu gibi orda da çingeneler vardır. avrupada bulgaristan ile beraber en çok çingene romanya'da bulunur. fakat romanyadaki halk roman değil, rumendir. ama zaten sen biliyormuşsun bunu. forumda rumen-roman karıştıranlar mevcut.

hürmetler r'daş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt