Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftardaki kendi oyuncusuna düşük fiyat biçme eğilimini hiç anlamıyorum.

Luyindama: 2 verene bırakalım.
Diagne: 3-5 ne veren olursa satalım
Marcao: 5 milyondan fazla etmez.

Ortalık bu yorumlarla dolu. Rakipler en formsuz oyuncusunu bile yağlayıp ballayıp satıyor. Perişanları oynayan Jailson, 33 yaşındaki Tosic 4-5 milyona gidiyor ama bizim Marcao'ya en fazla 5 milyonluk teklif gelir deniyor. Anlam veremiyorum bunlara bıraksak tüm takımı totalde 6-7 milyon bonservise elden çıkaracaklar herhalde.

Morutan'a 5 milyon örodan bir kuruş fazla verilmesi rezalettir.
o kadar edeceği de şüpheli

bunlarda parlayan denis man parma'ya gitti bir şey yapamadı
bir süre önce coman çok övülüyordu yedek kalmaya başladı

bizim tırt lig bunların liginden daha iyi. oyuncuların yaptığı çıkış çok yanıltıcı olabiliyor.

Bu arada çok bağlanmamak lazım artık oyunculara. Marcao falan 2-3 seneye 15’i göremez son senesi yerine adam hazırlayıp vedalaşmak lazım.

Ferguson’un en güzel özelliğiydi. 2-3 sene geçtikten sonra yeni kan lazım diyordu

Becali’nin takimi daha balon bir takimi yenemiyor ondan sonra da cikip oyunculari icin 10-15 milyon euro istiyor ha
Geçen sene de benzeri oldu. Hücum anlamında çok zengin olsalar da defansif anlamda rezaletler ve lider bir oyuncuları yok. Tanase yapamıyor o işi abileri olsa da.

o kadar edeceği de şüpheli

bunlarda parlayan denis man parma'ya gitti bir şey yapamadı
bir süre önce coman çok övülüyordu yedek kalmaya başladı

bizim tırt lig bunların liginden daha iyi. oyuncuların yaptığı çıkış çok yanıltıcı olabiliyor.
Son zamanlarda ki postlarını takdire şayan buluyorum Mr.Mozart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt