Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
Mr. Qarisma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deng mi geliyyormusnieng ve berkan st johnstone maçı listelerine yazılmalı.
Servetini 1-1.5 yapsın, Galatasarayımız da tarihten silinsin diye mi?!becali'nin 500 milyon dolar serveti varmış
derhal kulübümüze davet edelim.
Saddamın oğlu Uday yapmıştı onu galiba. Milli takım İrana kaybedince futbolcuları falakaya yatırmış.Saddam hüseyin olsaydı aslanlarla aynı kafese koyardı .galiba öyle bişey mi yapmış ya da kırbaçtan mı geçirmiş bişey yapmıştı sanki
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 Ortasaha almayan haindirForumdaslari yorulmuş bitkin görüyorum. Bu beni uzuyor harbi.
Umudumuzu çaldılar resmen
Elenmeleri iyi oldu eğer alacaksakBecalinin kulüp felan umruda değil adam paradan başka birsey düşünmüyor çok net belli steau başarılı olmuş olmamış amaç Avrupa da başarıngelsin oyuncular adını duyursun
Tam bir sokucu tipi var bu herifte. Kazığı geçirmeden adamın peşini bırakmaz bu tip.
Uzuluyodur vallaElenmeleri iyi oldu eğer alacaksak
Ömer Bayram orta sahaya geçecek sol beke PVA geldi. ORTA sahanın dinamosunu bulduk.Hala ortasahamız yok!
:red:Ömer Bayram orta sahaya geçecek sol beke PVA geldi. ORTA sahanın dinamosunu bulduk.