Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derdini z..m butonunu aktif hale getirdik mi
Her şey sırasıyla önce kap sonra foto.
Bide bu kap bildirimlerinde eskiden görüşmeye başladığında bildirmek zorunluydu ya şimdi anlaştıktansonra bildiriyorlar. Cezai yaptırımı yok muydu bu işin sen bilirsin

GSCimbom Mobile App

tanganga denen herif transfermarkt'a göre geçen sene oynadığı az sayıda maçta sağ bek oynamış.

bekte de oynadığına göre atlet bir stoper muhtemelen

bu geliyorsa luyindama gidiyor herhalde

Tanganga geliyorsa 3 yerli

taylan/berkan/kerem

Tanganga-Marcao çok uyumlu bir ikili olmaz Luyi-Marcao bile daha iyi.

@Cihan Ağzıkara Reis Tanganga haberleri ciddileşmeye başladı. Ne diyorsun bu duruma?
Nuno beğenmemiş olmalı ama bekte mi düşünüyor acaba onu?
Bize gelince, eğer luyi yerine gelecekse stoper boyu baya kısalır gibi. Umarım Boey ile rotasyona düşünmüyorduk yoksa bizim çekeceğimiz var. Bekte adamın özgüveni 0'a düşüyo.

Bu hep sakatmış diyorlar

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün Sky muhabiri Alderweireld’ı sattığı için Spurs’un acele etmeyeceğini söylemişti. O yüzden ne kadar doğdu haber emin değilim. Marcao ile tandemini beğenmesemde satın alma opsiyonu olması sebebiyle olumlu bakıyorum.

Spurs taraftarının yorumlarina bakmıştım, oyuncu seviliyor ve pl takimlarina kiralanmasi isteniyor

tanganga denen herif transfermarkt'a göre geçen sene oynadığı az sayıda maçta sağ bek oynamış.

bekte de oynadığına göre atlet bir stoper muhtemelen

bu geliyorsa luyindama gidiyor herhalde
Atlet ve ayağı düzgün 1-2 maçına denk gelmiştim.Stoper için muhtemelen pozisyon alması vs zayıftır bize düştüğüne göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt