Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bildiğimiz sakar stoperlerden. Yanlış hatırlamıyorsam Mou forma vermese de Pochettino veriyordu. Potansiyelini o yüzden yüksek görüyor taraftarlar. Pozisyon bilgisi eksik ama mücadeleci stoperlerden. Kira olacak olması sebebiyetiyle fazla para harcamayacağız, bu olumlu ama Marcao ile tandemi kafamda oturmadı. Fener’de bulunan Szalai gibi birisi ile daha iyi bir ikili olurlarlardı ama ben Denayer benzeri bir hikaye çıkabileceğini düşünüyorum. Onun gibi zaman zaman hatalarda yapacaktır ancak yine de seveceğimizi düşünüyorum.
A takıma çıkaran Mou değil miydi yav hatta Danny Rose'un takımdan ayrılmasına sebep oldu bu elemanın sol bekte oynaması o dönem.

Tanganga'yı birkaç defa izledim. Türkiye standartlarının çok üzerinde. Atlet, rüzgar gibi, kendisini birebirde buralarda geçebilecek bir forvet yok.

Eğer satın alabiliyorsak kusursuz bir transfer olur. Ligin gelmiş geçmiş en iyi stoperi olur
Katılıyorum ve ekliyorum sakatlanmazsa

IMG_4319.webp

Tanganga ve Gedson

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tanganga hatırladığım kadarıyla hiç ikilide oynamadı zaten yanılmıyorsam. Başta sol bekti sonra 3lüde stoper sonra da sağ bek oynadı bir kaç maç.

2lide nasıl bir rolü olur bilemedim, hız ve top kullanımı ok ama pozisyon bilgisi zayıf stoperlerden bıktım.

Sol bekte zorunluluktan oynadı. Geçen sene 2'li stoperde zaman zaman oynadı ve bana kalırsa öyle çok da sırıtmadı. Yüreğiyle oynayan bir oyuncu. Tekmeye kafa sokanlardan yani. Pozisyon bilgisi de kötü değil bence yaşına göre. Tek sorunu konsantrasyon problemi yaşaması işte.

Villareal Foyth'un opsiyonunu kullandı. 1 2 gün öncesine kadar Cristian Romero kesin gibiydi de bir anda haberler kesildi. Belki Davinson'a şans vermek istemiştir. Bir de Cameron Carter'a da ciddi süre veriyor hazırlık maçlarında. Belki onu tutabilir rotasyon için. Coady konusunu da bilemiyorum. Wolves'da baya tutuyordu onu ama Spurs'e getirir mi bilemedim.
Davinson - Dier şu an en önemli 2 opsiyon ama +1 baba + 3-4 yedek stoper şart bunlara sakatlıktan çekiyoruz malum. Tanganga pek olası gelmiyo bana halen

Tanganga gelecekse Marcao ve Luyindama yolcu demektir. Stoperde mecbur yerli kullanmak zorundayiz. Sol tarafta Kerem ortada Berkan geri kalan yerli ya kaleci olmali yada stoper.

Tanganga hatırladığım kadarıyla hiç ikilide oynamadı zaten yanılmıyorsam. Başta sol bekti sonra 3lüde stoper sonra da sağ bek oynadı bir kaç maç.

2lide nasıl bir rolü olur bilemedim, hız ve top kullanımı ok ama pozisyon bilgisi zayıf stoperlerden bıktım.
Alder'in yanında oynadı diye hatırlıyorum EL maçlarında yanlış da olabilir. Ama belki rakiptendir bana pozisyon bilgisinde sıkıntı yok gibi gelmişti.

Morutan Gedson halil tanganga.
Birde Dieng gibi 6 No. Aman oda seneye kalsin. O dedigimiz oyuncular geldimi takimin yüzü inanilmaz sekilde degismis olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt