- 4 Ağustos 2009
- 92.573
- 74.711
- 5.358
Hakimi ve hernandezi gönderdiler. Sever misin sabaha mi saklarsın.Evet, onlardan gitmisti Inter'e![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakimi ve hernandezi gönderdiler. Sever misin sabaha mi saklarsın.Evet, onlardan gitmisti Inter'e![]()
Biz okey olabilirizde tff okey olmaz 2 türk varMuslera
Boey Kjaer Marcao Aanholt
Gedson
Morutan Berkan Cicaldau BAY/Kerem
Mohamed
Okey miyiz?
Narcos Türkiyeyi izliyorum sen.Nasılsın Mr.Qarizma
takım listesine nereden bakıyoruz uefa daberkan yetismedi herhalde +2den uefa kadrosuna girer
1 gün daha var Kadirberkan yetismedi herhalde +2den uefa kadrosuna girer
Gedsonu Berkanın yerine çekip Gedsonun yerine de Diengi koyduğumuzu düşünüyorum da...Biz okey olabilirizde tff okey olmaz 2 türk var
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Dier'ı stoper değil de hep ön libero olarak değerlendiriyordum admirim. Oyun kurma özelliği bence çok iyi orta saha opsiyonu çok o yüzden stoper oynuyordu ama iyi alıştı. Ama işte üstünde orta sahanın verdiği rahatlık var arkasına pek dikkat etmiyor. Bu yüzden yanında hep dikkatli ve baba stoper vardı. 5'lide zaten eksiklerini kapattılar.Dier'ı beğeniyor musun? Mücadeleci ve yürekli olmasa ortalama bir adam olarak kalacakken bu yönüyle öne çıkıyor gibi geliyor bana sadece. Bir de Romero çok iyi transfer olur ama onun da sonu Davinson gibi olursa durum vahim çünkü transferi öncesi Davinson da Avrupa'daki en potansiyelli stoperlerdendi.
Romero'yu Barca seviyesinde görüyorum btw, müthiş bir herif.
Son verdim tangamın işinetanga esprilerine son verelim
İyilik sağlık marizlemeye devamNarcos Türkiyeyi izliyorum sen.
Avrupa'da baş altılarda olup oralara gidecek ilk iki stoper Kounde ve Romero zaten; Malsenal gibi tırt heriflere 50 vermekten iyidir bunlara vermek.Spurs taraftarları Dier'ı beğeniyorum diyeni linç ediyor şu sıralar. Romero gelirse müthiş olacak. Hatta yanında Kounde'nin de istendiği söyleniyor ama oyuncu gelmek istemiyormuş.
cafu ve dani alvesten sonra bu gözlerin gördüğü en iyi sağ bek müthiş bir oyuncuSevilla PSG oynuyor. Hakimi cok dehset oyuncu. Mal Inter, sanki tasarruf yapacak baska adam yoktu
1 gün daha var Kadir
![]()
aranızdaki limonite sona erdi mi1 gün daha var Kadir
![]()