Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Kırıldım.İyi forumlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırıldım.İyi forumlar...
Bayağı hızlı bir adama benziyor, eğer Fatih Terim dün Marcao 'yu kullandığı gibi saçma sapan defans çizgisini terk edip ileride rakip topla buluştuğu anda bire bir baskı uygulayacak stoper istiyorsa kullanışlı olabilir
Himm Portekiz basını doğru söylüyordur.6 milyon gibi bir rakam gibi bonservis bedeli iyi para.Portekiz basınına göre %80’i için 5,1; Türk basınına göre 4,5 vermişler. %80’i olması sonraki satışın karından değil, direkt kendisinden %20 vermek demek.
Yok hantal demiyorum da 100 metreyi 10 saniyede koşuyormuş bi algı var şu anOrtalamanın biraz üzerinde bir hızı var ya. İnanılmaz bir atlet değil ama kesinlikle hantal da değil.
Bizim Berna Başkan, Galatasaray söz konusu olunca Donnarumma fiyatı çeker, fiyat sormaya bile gerek yok. Kulübünün menfaatini Galatasaray düşmanlığının önünde tutmaktan aciz biridir...Doğan Alemdar...
5 6 veriyorlarsa veririmBjk ye donumu vermem
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Donu mu5 6 veriyorlarsa veririm
tam transferin son 3 günü palavraları bunlar erken çıkmış bu seneLuyindama --- Çin
Diagne------ BJK sosyal medyada dönüyor
Diagneyi alana don bedavaDonu mu
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sunnetsiz gibi söyledin haYav aşısız adam şu ağzını açma bi
Yok hantal demiyorum da 100 metreyi 10 saniyede koşuyormuş bi algı var şu an![]()
Tanga geldimi
Kayseri 'nin kalecisi 18 yaşında, bonservisini al Kayseri 'de kalsın 1 sene daha sonra da yavaş yavaş kaleyi devralsın 35 yaşındaki Muslera ile ilelebet devam edecek değiliz neticedeO kimki Polat alemdar geldi aklima
Doğan'ı uzun zamandır yazıyorum, kaçırılmamalı.Kayseri 'nin kalecisi 18 yaşında, bonservisini al Kayseri 'de kalsın 1 sene daha sonra da yavaş yavaş kaleyi devralsın 35 yaşındaki Muslera ile ilelebet devam edecek değiliz neticede