Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı uğurlu olsun yeni aslan parçası formanin kıymetini bilir ve ona göre çalışır.

Valla ciddi endişe yaşayanlar var terim eskiden oyuncu parlatırdı bişey oldu adam 180 derece dönüverdi .artık her oyuncu çöpe dönecek korkusu oluştu terimin elinde.
Yani öyle bişeyki terim eskiden ne yapıyorsa şimdi tersine dönmüş.takımı çöplerle dolsaydı bile sahaya karakter koyar acayip kondisyonu olur her yere basardı şimdi mecalleri yok,eskiden oyuncular devre arasında kendine gelirdi şimdi daha berbat oluyorlar eskiden oyuncu parlatırdı şimdi söndürüyor.yüreği yanık bi f5 ya da kargalı hacca gidipte içten bi dua mı etti noldu bu terime anlayamadık gitti

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolun tamamen endüstrileştiği günümüzde böyle aidiyet hisseden futbolcuların olması benim hoşuma gidiyor. Mesela Emre Kılınç 'ın transfer döneminde gösterdiği duruş çok değerliydi benim için

Emre Kılınç 'ın iyi oynamadığı, yetersiz kaldığı veya hata yaptığı oldu ama hiç mücadeleden kaçtığını sahada tembellik yaptığını görmedim. Umarım Berkan Kutlu 'nun Galatasaray 'a hissettiği aidiyet de sahaya yansır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt