Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.275
- 13.006
- 2.828
Simdi sira morutan ve tangangada.
Sonra transferin sonuna dogru Gedson halile bakariz.
Sonra transferin sonuna dogru Gedson halile bakariz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morutan ile ilgili bişe dedi miHY: “Birkaç gün kap beklemiyorum.”
as hemşerin berkan transferini nasıl değerlendiriyorsun
40 milyon Tl diye biliyorum.4.5 milyon Euro altını aciklamiyorduk diye biliyorum
Yok rtaş daha bir sey demediMorutan ile ilgili bişe dedi mi
Zaten %99 böyle oldu bile, bu saatten sonra Ozan Kabak veya Kaan Ayhan 'ın geleceğine inanmadığım için sol bek Emre Taşdemir/Ömer Bayram oynamayacaksa kullandığımız 3 yerli Berkan / Taylan / Emre Kılınç ve Kerem dörtlüsünden 3 tanesi seçilir gibi geliyor işin açıkçasıDefans hattında yerli kullanmazsak Berkan - Taylan (EmreK.) - Cicaldau orta sahası bizi bekliyor.
La ben bunu bizden sanıyordum
6m€ istiyorlarKaan Ayhan almaliyiz.Hazir rakip filan yokken.
Halil 'i EPL 'de kadroda düşüntüklerini sanmıyorum işin açıkçası, Lemina gibi bir son gün transferi olur mu EPL 'den diye bekliyorum açıkçası
O hamle çok önemli yabancı sınırı için keremle barışta dönüşümlü oynayacak belli oldu Kaan gelirse çok rahatlarizKaan Ayhan almaliyiz.Hazir rakip filan yokken.
6'da yumuşak kalır sankiBerkan çok iyi transfer hocanın onu topla arasınin iyi olması ve sol ayaklı oluşundan dolayı 6 numara oynatacağını düşünüyorum geriye kaldı bir orta saha daha gedson olmayacak gibi duruyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4?Kaç milyon Euro altına kadar açıklamıyorduk?
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence yiyeceğimiz her gol için derse daha karlı olurfatih hoca da avrupada atacağımız her gol için 10 fidan derse çok karlı bi iş yapmış olur.