- 18 Temmuz 2009
- 83.248
- 244.130
- 5.263
Taylan'dan saha sert adam Berkan yav. 6 numaradan ne beklediğine bağlı, Taylan oyun yönetmede daha iyi ama Berkan daha dinamik.6'da yumuşak kalır sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan'dan saha sert adam Berkan yav. 6 numaradan ne beklediğine bağlı, Taylan oyun yönetmede daha iyi ama Berkan daha dinamik.6'da yumuşak kalır sanki
a sporda bir sunucu hanımBu kim ola ahbert
Kaan stoperde istediğiniz verimi vermez ama haberiniz olsun. Herkes yerli diye istiyor, alırsak elimizde patlayacak gibi bir his var bende.O hamle çok önemli yabancı sınırı için keremle barışta dönüşümlü oynayacak belli oldu Kaan gelirse çok rahatlariz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diagne ve Falcao 'dan çıkabilirsek bence de doğrudan Halil transferinin ciddiyet kazanacağına inanıyorum, ki o da dediğin gibi Eylül ayına kalır zatenBen UEFA’ya yazamayacağımızı ama alacağımızı düşünüyorum. 1 Eylül ile 8 Eylül arası bitiririz.
as hemşerin berkan transferini nasıl değerlendiriyorsun
fazla gol atamayacağımız için fatih hoca açısından karlı bi iş olur anlamında dedim.Bence yiyeceğimiz her gol için derse daha karlı olur
Picture alalım ahbaboida sporttaki melike hn yine çok hoş
karşısındaki herifler komaya girecek gibi bakıyordu
ameliyat olduBu taylanın ne sıkıntısı var piyasada yok uzun süredir eskisi gibi döner diye umalım..
Hiç kalmaz bam güm dalan orta saha tarzı dünyada kalmadı ayrıca yumuşak bir oyuncu değil defansa dönük bir merkez orta saha oyuncusu zorlanmaz o mevkide6'da yumuşak kalır sanki
Dieng-gedson-morutan-justin kleivert![]()
tiyatro evrenseldir diyebilirbu seneki yerlileri doğru düzgün oynatabilirsek üstüne birde kaan ayhan filan gelirse yabancı sınırı kendiliğinden infilak olur heralde
şenor hocam bile halkların kardeşliğinden bahseder
Adamlar welington çapsıziyla şampiyon oldu bu ligin olayı hücum ayrıca luyindama ve donkla oynadık uzun süredir olsa olsa o kadar oynar en kötü kaanKaan stoperde istediğiniz verimi vermez ama haberiniz olsun. Herkes yerli diye istiyor, alırsak elimizde patlayacak gibi bir his var bende.