Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İCE neyse de Doğan' ı isteyenlerin %90 ı yaş-istatistik-övgüler üzerinden ezbere yorum yapıyor. İçlerinde 3-5 maçını izleyen çok az kişi vardır. Evet yaşı itibariyle ümit vaad ediyor ama henüz ispatladığı pek bir şey yok; 3 milyonlar filan havada uçuşuyor alimallah...DOĞAN ALEMDAR mı?
İRFAN CAN EGRIBAYAT mi?
Yabancı baba bir stoper
Gedson
Taştaşlı bir hücum lideri sağ kanat
Yerli yedek kaleci
Daha sonra da sepetleneceklere odaklaniriz.
kadroda tutmak lazım bence ya gelen kaleciyiben pek dikkat etmedim ama doğan'ın daha yetenekli olduğunu söylüyorlar. dışarıdan ilgi de varmış kendisine. irfan biraz daha geri planda sanki.
eğer paramız varsa bunlardan biri ile anlaşıp muslera gidene kadar takımında kiralık kalmasını sağlamak iyi olurdu.
türkiye'den iyi kaleciler çıkıyor bu aralar. bir tanesiyle anlaşalım da biz de yerli ile devam edelim.
en son tutan yerli kalecimiz rahmetli turgay abi![]()
avrupadan istiyorlarmış. lyon falan diyorlar. bu tip haberler fiyatını artırıyor muhtemelen.İCE neyse de Doğan' ı isteyenlerin %90 ı yaş-istatistik-övgüler üzerinden ezbere yorum yapıyor. İçlerinde 3-5 maçını izleyen çok az kişi vardır. Evet yaşı itibariyle ümit vaad ediyor ama henüz ispatladığı pek bir şey yok; 3 milyonlar filan havada uçuşuyor alimallah...
18 yaşında olmasının da sebebiyle Doğan Alemdar derim ben, belki 23-25 yaşına geldiği zaman Uğurcan 'dan da Altay 'dan da daha iyi bir kaleci olabilirDOĞAN ALEMDAR mı?
İRFAN CAN EGRIBAYAT mi?
eyvallah karsim, bilmukabele.Futbol görüşünü seviyorum
Doğanın 10 maçını izledim merak edip topu tutmayla ilgili problemi var evet refleksleri iyi ama topu sektiriyor hep ve tehlike bölgesine sektiriyor bu çok önemli bir Fundamental eksiğidirİCE neyse de Doğan' ı isteyenlerin %90 ı yaş-istatistik-övgüler üzerinden ezbere yorum yapıyor. İçlerinde 3-5 maçını izleyen çok az kişi vardır. Evet yaşı itibariyle ümit vaad ediyor ama henüz ispatladığı pek bir şey yok; 3 milyonlar filan havada uçuşuyor alimallah...
bence muslera'nın kulüpteki statüsü onu yedeğe düşürmez. futbol takımında ft'den sonraki en güçlü isim gibi görünüyor şu anda.kadroda tutmak lazım bence ya gelen kaleciyi
Taffarel'le çalışsa bi 2-3 ay toparlayıp, Muslera'yı tokatlayip kaleye geçmesi lazım
Menajer marifetleridir. Lyon Ersin' de 10 m teklif edecekti güya; bugün bedava deseler istemem...avrupadan istiyorlarmış. lyon falan diyorlar. bu tip haberler fiyatını artırıyor muhtemelen.