Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kitaplar tamam bir de kütüphanemiz olsa

oyuncular tamam bir de teknik direktörümüz olsq

Yabancı baba bir stoper
Gedson
Taştaşlı bir hücum lideri sağ kanat
Yerli yedek kaleci

Daha sonra da sepetleneceklere odaklaniriz.

DOĞAN ALEMDAR mı?
İRFAN CAN EGRIBAYAT mi?
İCE neyse de Doğan' ı isteyenlerin %90 ı yaş-istatistik-övgüler üzerinden ezbere yorum yapıyor. İçlerinde 3-5 maçını izleyen çok az kişi vardır. Evet yaşı itibariyle ümit vaad ediyor ama henüz ispatladığı pek bir şey yok; 3 milyonlar filan havada uçuşuyor alimallah...

kaan-morutan-gedson yada muadili-halil alınsa bana göre başka hiçbir transfere gerek yok bu sene.. falcao-feg-babel-diagne de her kim giderse..

Kaan Ayhan gelirse sağ stoperde iş yapacaktir.Bu yolla orta göbekte bir yerli,sol kanati yerli yapıp bu sınırdan kurtulabiliriz.

ben pek dikkat etmedim ama doğan'ın daha yetenekli olduğunu söylüyorlar. dışarıdan ilgi de varmış kendisine. irfan biraz daha geri planda sanki.
eğer paramız varsa bunlardan biri ile anlaşıp muslera gidene kadar takımında kiralık kalmasını sağlamak iyi olurdu.
türkiye'den iyi kaleciler çıkıyor bu aralar. bir tanesiyle anlaşalım da biz de yerli ile devam edelim.
en son tutan yerli kalecimiz rahmetli turgay abi :(
kadroda tutmak lazım bence ya gelen kaleciyi
Taffarel'le çalışsa bi 2-3 ay toparlayıp, Muslera'yı tokatlayip kaleye geçmesi lazım

Şimdi sırada güzel bir taktik ve oyun kurgusu. Yani işin en zor kısmına geldik…

İCE neyse de Doğan' ı isteyenlerin %90 ı yaş-istatistik-övgüler üzerinden ezbere yorum yapıyor. İçlerinde 3-5 maçını izleyen çok az kişi vardır. Evet yaşı itibariyle ümit vaad ediyor ama henüz ispatladığı pek bir şey yok; 3 milyonlar filan havada uçuşuyor alimallah...
avrupadan istiyorlarmış. lyon falan diyorlar. bu tip haberler fiyatını artırıyor muhtemelen.

Doğanın 10 maçını izledim merak edip topu tutmayla ilgili problemi var evet refleksleri iyi ama topu sektiriyor hep ve tehlike bölgesine sektiriyor bu çok önemli bir Fundamental eksiğidir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kadroda tutmak lazım bence ya gelen kaleciyi
Taffarel'le çalışsa bi 2-3 ay toparlayıp, Muslera'yı tokatlayip kaleye geçmesi lazım
bence muslera'nın kulüpteki statüsü onu yedeğe düşürmez. futbol takımında ft'den sonraki en güçlü isim gibi görünüyor şu anda.
kontratı bitene kadar kalede kalmaya devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt