Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renktaş cicaldau nun eski takımı elenmiş ..sen bakmıştın uefa kadro ile ilgili kurallara..takımı elenirse listeye eklenebilir gibi bir söylenti vardı doğruluğu varmıdır ?
öyle bir bilgi uefanın sitesinde yok
bugun hayri ve uğur renktaşlar da baya bakındı ama öyle bir şey bulamadılar. twitter kolpası muhtemelen

Muslera'nın yerine koyabileceğimiz yerli bir kaleci ligde yok şu anda. Muslera 1 maç kötü oynadı tamamda birazda gerçekçi olalım.

Son düzenleme:
Sergi Gomez'i isterdim savunmaya ama yeni transfer olmus Espanyol'a 1 milyon euro'ya

İrfan Can Kahveci veya Salih Uçan transferleri o kadar zoruma gitmedi de Berat Özdemir transferi gerçekten zoruma gitti. 22-23 yaşında tertemiz bir defansif orta sahaydı Berat

Hatta bugün bile 3-5 mil.€ bonservis ile gelmesini çok isterdim, mesela bu akşam Berat 'ın yanına gelmiş olsaydı Berkan Kutlu çok çok iyi bir ikili olabilirlerdi

büyük düşüş yaşamazsa kontratını bitirir muslera

efsane statüsünden ötürü kötü zamanlarında başkaları kadar eleştiri almıyor. ft gibi.

ama kontratı bitince yerliye yönelmek fena olmaz. değerli kaleciler çıkıyor ülkeden.
Eleştirmek gayet güzel bir şeydir. Ancak korumak zorunda kalınmasının sebebi aşağılamak silmek vb içeren yorumlar nedeni iledir bence. Bu yorumlar eleştiri değil ki

toplam 13 milyon mu oldu şimdiye kadar harcadıgımız bonservis?

Hem sol hem sağ stoper isimleri geçti. Yeni bi savunma hattı iyi okur açıkçası Luyindama'ya laf ediyoruz da Marcao'nun da defoları bolca var ve gelişeceğe benzemiyor değerlendirmek lazım
Özellikle takım botunu ayarlamada stoperlerin önemi çok büyük. Hiç bu yönden bakılmıyor.Belkide öne doğru çıkmaya cesaret edemiyorlar ve takım boyunda çok ciddi boşluklar oluşuyor.

Keşke ikisini 15-20 milyon civarı elden çıkarabilsek.Artı diğer bitik ve yetersizlerden 3,4 tanesinide elden bir şekilde çıkarabilsek muazzam olur.

Ayrıca bize yerli stoper kesinlikle şart. Ahh ozanı alabilsek süper olur.Olmadı kaan şart.

öyle bir bilgi uefanın sitesinde yok
bugun hayri ve uğur renktaşlar da baya bakındı ama öyle bir şey bulamadılar. twitter kolpası muhtemelen
bana da kolpa gibi geldi..bir umut sorayım dedim

Sport ro ya göre 9 milyon euro ve performansa bağlı primler felan onermisiz morutan için eski romanya futbol federasyonu başkanı mı ne morutanin bu sezon gitmesi gerektiğini söylemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt