Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Becali denen herif kendini çok zeki zannediyor herhalde
10 milyon felan verilmemeli
Satmıyorlarsa satmasınlar zerre umurumda olmaz. Futbolcu, Galatasaray'ı istiyorum dedi diye de romantik düşünüp ne isterlerse verir alırız diye düşünmenin bir manası yok. Bu düşünce bize her zaman pahalıya patlamıştır
6 hadi bilemedin taksitle 7 seviyesine veriyorsa eyvallah
Yoksa kendi bilir.

chedjou hamlemiz mi daha yanlişti yoksa dany mali mı?
Maliyet olarak bakarsak Dany 2.5 milyon € geldi. Maaşını tam hatırlamıyorum ama 1 milyon € falandı galiba.

Semih-Dany tandemi ile tüm sezon oynayıp hem şampiyon olduk hem CL'de çeyrek final yaptık. O dönem VAR olsaydı Real Madrid'i elemiştik. Yarı final içten bile değildi.

O yüzden ben Dany transferinden fiyat performans olarak çok memnunum. O sezon Ronaldo'nun kafasına basıp top alıyordu ama her maçı yüreğimiz ağzımızda izliyorduk. :red: Hatırladığım kadarıyla o sezon tek bireysel hata yaptı ayağı kayıp Welbeck'i kaçırmıştı.

jyfVm6.gif

Chedjou tam bir fiyasko onunla sadece bir şampiyonluk alabildik 4. yıldızı taktığımız sezon. Onda da son 4-5 hafta sakatlandı final maçlarında oynamadı takım hiç gol yemeden tamamlamıştı o maçları. :red: Benim için Dany çok daha kıymetlidir.

Maliyet olarak bakarsak Dany 2.5 milyon € geldi. Maaşını tam hatırlamıyorum ama 1 milyon € falandı galiba.

Semih-Dany tandemi ile tüm sezon oynayıp hem şampiyon olduk hem CL'de çeyrek final yaptık. O dönem VAR olsaydı Real Madrid'i elemiştik. Yarı final içten bile değildi.

O yüzden ben Dany transferinden fiyat performans olarak çok memnunum. O sezon Ronaldo'nun kafasına basıp top alıyordu ama her maçı yüreğimiz ağzımızda izliyorduk. :red: Hatırladığım kadarıyla o sezon tek bireysel hata yaptı ayağı kayıp Welbeck'i kaçırmıştı.

jyfVm6.gif

Chedjou tam bir fiyasko onunla sadece bir şampiyonluk alabildik 4. yıldızı taktığımız sezon. Onda da son 4-5 hafta sakatlandı final maçlarında oynamadı takım hiç gol yemeden tamamlamıştı o maçları. :red: Benim için Dany çok daha kıymetlidir.
kelimelerin gücüne her zaman inanirim. sen böyle güzel güzel anlatinca bende danyci oldum.
sagol gif falanda koymuşsun bir dahakine gifle, fotoyla uğraşma bosuna ben çabuk ikna olurum.

kelimelerin gücüne her zaman inanirim. sen böyle güzel güzel anlatinca bende danyci oldum.
sagol gif falanda koymuşsun bir dahakine gifle, fotoyla uğraşma bosuna ben çabuk ikna olurum.
Eyvallah ben seviyorum böyle ince ayrıntı anlarını, aklıma gelince de gif atayım dedim.

Bu arada forumdaki en azılı Chedjou düşmanı benimdir. Chedjou başlığında bol bol yazım vardır.

En çok kızdığım nokta ise bu hırbo yüzünden Semih'in gelişimi durdu. Semih bunun yüzünden sol stoper oynuyordu ters ayakta kaldığından civa gibi çevik çocuk herkesten çalım yemeye başladı sonra zaten çöp oldu. Bu hırbo oyun kuracağım diye sol stoper oynamıyordu.

Defansif lider bekliyorduk ? Yok.
Orta-saha da bir lider bekliyorduk, o da henuz yok. Bu isim bence Cicaldau da olamaz (cok para verdik bu adama anlamsiz geliyor-yanilmak icin sabirsizlaniyorum).
Forvet de zaten transfer beklentimiz yok ki en dominant isim cogumuzun istemedigi Diagne. Yok yani kale haric hicbir bolge de lider oyuncu yok. Muslera'nin "gecici" dususunu saymiyorum. Taffarel geri getirilirse (!) toparlayacaktir.

Eyvallah ben seviyorum böyle ince ayrıntı anlarını, aklıma gelince de gif atayım dedim.

Bu arada forumdaki en azılı Chedjou düşmanı benimdir. Chedjou başlığında bol bol yazım vardır.

En çok kızdığım nokra ise bu hırbo yüzünden Semih'in gelişimi durdu. Semih bunun yüzünden sol stoper oynuyordu ters ayakta kaldığından civa gibi çevik çocuk herkesten çalım yemeye başladı sonra zaten çöp oldu. Bu hırbo oyun kuracağım diye sol stoper oynamıyordu.
semih bu kadar sövmüyordur chedjou ya bence geçmişe bir sünger cek reis.

zaten semihte sakatliklarla boğustu ve kolay pes etti

Muhasebeci tayfa 10'a çok diyor max. 7-8 verilmeli diyor yav bu kulüp 2 Milyon Euro ile mi batacak? Geçen seneye kadar bu kulüp 1-2 veremiyordu şimdi en fazla 7-8 diyor. 7 ve 8'i veren 10'da verir bir salın şu finans işini yeter.

Dün Dieng'i incelemiştim. Şimdi de Harroui'ye biraz baktım. Erevedisie liginin resmi verilerinde driblingte ilk beş içinde. Yine faul alma da da ilk beş içinde. Bunlar kanat oyuncularına yakın veriler. Duello kazanmada lig ikincisi. Başarılı pas yüzde 83 civarı. Riskli pas kullanıyor olabilir buna bağlıyorum.

Full maçını bulamadım derleme videolarında temaslı oyunu ve topla öne hareketlenişleri dikkat çekiyor. Gedson vari merkez patlayıcılığı var. Oyunu hızlandıracak bir yapıda oyuncu. Verilere baktığımda sürekli aktif bir mücadele içinde sinmiyor. Top kayıpları yapacak bir yapısı da var.

Ayak içi şutla gollerini de gördüm. Toparlarsak ben Dieng'e bir soru işareti koymuştum ama Harroui'nin tarzı hoşuma gitti. Tam olarak Gedson alternatifi bana kalırsa. Fernandes daha bi çabuk ve kaliteli ama bu oyuncu da ona benzer yapıya sahip.

10 veren 15 de verir tabi canım
15 veren 20 de verir
Adam ilk başta 15 diyordu farkındaysanız
Fazla para vermemize çok meraklıysanız ona bir şey diyemem

Bu Dieng orta sahaya baya direnç ve dinamizm katar gibi geliyor

Bu Dieng orta sahaya baya direnç ve dinamizm katar gibi geliyor
yabancı sınırı kalkarsa alırız renktaş yoksa zor başkan 1 ay içinde somut adımlar atılcak dedi umarım dönem bitmeden kalkarda kaparız birilerini

şahsi fikrim yabancı stoper ve yunus akgün haberleri bu konuda bir umut ışığı olduğunu gösteriyo

Hayırlı olsun Berkan, şu 10 numara kim giyecek onuda bi çözseydik
Bence kimse giymemeli. Pozisyon olarak da anlaşılan net 10 numaralı bir oyun oynamayı düşünmüyor hoca. En iyisi giyen oyuncu üzerinde de hiçbir baskı olmaması adına net bir isim olmadıktan sonra kimseye verilmemeli. Gelip burada kendisini kanıtlayan bir genç çıkarsa ona bir süre sonra verilsin. Diğer türlü hem taraftarın giyen oyuncuya bakışı değişiyor ve oyuncu üzerinde baskı kuruluyor hem de saçma sapan istatistikler öne sürülerek numara ile oyuncuyu bağdaştırıp medya tarafından gereksiz algı yaratılıyor. En temizi kimse bulaşmasın ama Cica, Hagi'den dolayı oldukça isteklidir muhtemelen.

Tanganga'nın sakatlık geçmişi pek iyi değil 1 senede 3 kez sakatlanmış toplam 20 maç civarı kaçırmış tam detaylı bakmak lazım sakatlık sorunu olmasa muhtemelen bize gelme ihtimali de olmaz gibi duruyor koreli mi Tanganga mı pek emin olamadım ikisi de iyi ama sanki koreli de fena durmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt