Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Italy – Euro 2020 – Tactical Analysis

buradan da okuyabiliriz.. italya 3-5-2, 5-3-2, 3-2-5 oynadı. zaman zaman defans yaparken 4-4-2 ye döndü sadece.
yayıncının ekrana yansıttığı ilk 11 grafiğinde görülen 4-4-2 dizilimi futbolu bilmeyenler için geçerli. Di Lorenzo Sağ Bek değil Defans 3lüsünün sağında oynadı.

okan rtaş uefa sitesinde heat mapleri var onlardan da baktım acaba yanlış mı hatırlıyorum diye gayet 4lü bir düzen söz konusu, hem dediğinin doğru olması içün di lorenzoynan chiellinin saha içinde aynı göreve haiz olması lazım ki öyle bişey hatırlamıyorum di lorenzo hicumlara katılıyordu mütemadiyen. ha spinazola daha hicumcu olabilir insigne ters ayakla içeri giriyor diye. bu 3lü def anlamına gelmez. en azından genele yayacağımız bir ifade kullanmamıza vesile olamaz. futbolu bildiğiniz için tebrik eder iyi günler dilerim

Bedava alabilirler , çöp ,yaşı geldi artik vs laflarıni daha önce Melo Fernando Sneijder Drogba elmander için ne kadar çok duyduk buralarda. Böyle kanı uyuşmus futbolcuları ne kadar çabuk harcama heveslisi oldu burası yahu. Ve bu adamların yerini hiç bir zamanda dolduramadik. Kim gittiyse ya yerine gelmedi ya yeri dolmadı. Muslera bu kadar kolay harcanamaz. Muslera dan önce bu klüp ne kadar denedi yanıldı ne kadar kaleci aradı herkes unutmuş. Bir kaleci için bu yaşlar da çok fazla değil. Arkadaş bir eleştiriniz de usturuplu olsun. Sürekli ya birini gommeler yada birini ilahlastirmalar. Forumun matematigi bir isim düşüyorsa başta çok ovuluyor imkansız deniyor keşke gelse bize yedirmezler oluyor, sonra süreç uzayınca çöp buna o para verilmez bunlar iş bilmez oluyor. Tetteh onachu famara için vs neler okudu burada bu gözler. Bazen baygınlık veriyor hakaten

Bu Becalli bizim MC gibi, elinde mikrofon ile geziyor herhalde.

Bu arada Morutan balon diyenlerin hepsinin ss alıyorum, zamani geldiğinde taktim edeceğim.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

muslera'a 10 milyon avro teklif gelse satılmasını ister miydiniz
O yaşta bir oyuncu için satmamak ihanettir. Değerini buldu mu satacaksın. Futbolun kuralıdır bu yoksa oyncuda düşüşe geçer. Bunu bir çok örneği oldu son örnek Abdülkadir Ömür satmadılar 17-18'e şimdi 10 veren çıkmaz hem sakatlıklar yüzünden piyasası düştü hem de performansı düştü böyle sürekli sakatlanırsa da iyice gözden düşecek.

muslera
yedlin luyindama marcao pva
taylan berkan
??? cicaldinho kerem
mostafa

🤭🤔

Bu Becalli bizim MC gibi, elinde mikrofon ile geziyor herhalde.

Bu arada Morutan balon diyenlerin hepsinin ss alıyorum, zamani geldiğinde taktim edeceğim.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ya o balon diyenlerin yarısı troll bakma sen. Ha berbat çıkar orası bilinmez ama çoğu adı geçene aynı yapıyorlar. Genç çocuklar eğlensinler he de geç

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt