Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Kaan Ayhan şartBaris - Mustafa - Morutan
Cicaldau - Harroui
Berkan
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan Ayhan şartBaris - Mustafa - Morutan
Cicaldau - Harroui
Berkan
Boey fizik olarak bile ben iyiyim diyor bencesporcumuza güvenelim ahbert![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.7 ver aanholtta olduğu gibi napoliden buraya yüze yüze gelirounas net 1m almış geçen sene
Boey fizik olarak bile ben iyiyim diyor bence
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaan ayhanda sonlara dogru tekrar deniyecegiz gibime geliyor , eger olmaz ise Marcao-Alpaslan yapacak hoca sanirim.
cicaldau'nun takımı da elendiMorutan topçu olsa çakma shaktar a elenmezdi.
Berkan 6 no oynarsa sıfır çekerizBaris - Mustafa - Morutan
Cicaldau - Harroui
Berkan
Cicaldau sezonun en iyi oyuncusu ödülünü almıştı yanlış bilmiyorsam. O yüzden Morutan için 7 iyidir.Cicaldau 6,5 ,diyelimki morutan biraz daha kaliteli deniyorsa taş çatlasın 1-2 m euro fark olur aralarında .bu durumda en yüksek rakam 8,5 oluyor morutan.bana nedense kötü kadrosuna rağmen tek başına takım olmuş cicaldau daha kaliteli geliyor gözüme
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Küme düşecek takımı tuttu. Tek ayrıldığımız topçu Morutan seninlecicaldau'nun takımı da elendi
sabit kalmaz formasyon, cicaldau one ciktiginda Berkan geride kalir , berkan one ciktiginda Harroui geri de kalir.Berkan 6 no oynarsa sıfır çekeriz
muslera
yedlin luyindama marcao pva
taylan berkan
??? cicaldinho kerem
mostafa
![]()
Bozdo olondokbizde elendik
:red:Küme düşecek takımı tuttu. Tek ayrıldığımız topçu Morutan seninle
harroui'yi alacam sana az sabirBozdo olondok
Ounas Tr'ye gelmek istemiyor ancak maaşla iikna edersin ki oda 2.5 civarı olur oda bizi aşar. Morutan'ın maaşı 700-800 civarı olacaktır mesela. Ounas İtalya'da net 1.2 alıyor diye hatırlıyorum bir de Tr'ye hiç gelmek istemediğini hesaba katarsak 2.5'tan aşağı zor yani hiç gerek yok. Başka isimlere yönelmek laızm.Gelmek istemiyormus ama baski yaparsak alabiliriz veya buyuk liglerden isteyeni olursa kolaylik yapma sozu verebiliriz