Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu haber sanki Becali'nin dünkü 10 milyona gidecek 1 hafta içinde tarzı bir açıklaması vardı. Ssanki o açıklamayı yorumlarmış bir haber gibi. Ben 7'den fazla vereceğimizi düşünmüyorum belki 7+ 3 şampiyonluk- Cl bonusu - Uefa çeyrek final gibi bonsular ile olmuş olabilir. Cicaldau 6.5'sa Morutan'da o fiyatlara bitmeli sonuçta yanlış bilmiyorsam Cicaldau sezonun en iyisi ödülünü de almış biri.

Cicaldau 6,5 ,diyelimki morutan biraz daha kaliteli deniyorsa taş çatlasın 1-2 m euro fark olur aralarında .bu durumda en yüksek rakam 8,5 oluyor morutan.bana nedense kötü kadrosuna rağmen tek başına takım olmuş cicaldau daha kaliteli geliyor gözüme

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cicaldau sezonun en iyi oyuncusu ödülünü almıştı yanlış bilmiyorsam. O yüzden Morutan için 7 iyidir.

Morut ve Tanga gelirse transfer şimdilik biter bence , bitmeli de zaten. Agustos sonu duruma göre Halil , Gedson olabilir , onlar evlat zaten. Tüm konsantrasyon Feg , Falcao dehlenmesine verilmeli.

Bu arada olmaz da kadro içinden sürpriz bi sağ kanat perfomansi yakalasak ( geçen seneki ogulcan - belki BAY) cica-berkan-morut ortasahasiyla arenada bazi rakiplerin canına okuyabiliriz.

Gelmek istemiyormus ama baski yaparsak alabiliriz veya buyuk liglerden isteyeni olursa kolaylik yapma sozu verebiliriz
Ounas Tr'ye gelmek istemiyor ancak maaşla iikna edersin ki oda 2.5 civarı olur oda bizi aşar. Morutan'ın maaşı 700-800 civarı olacaktır mesela. Ounas İtalya'da net 1.2 alıyor diye hatırlıyorum bir de Tr'ye hiç gelmek istemediğini hesaba katarsak 2.5'tan aşağı zor yani hiç gerek yok. Başka isimlere yönelmek laızm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt