- 18 Mayıs 2011
- 54.460
- 58.765
- 4.613
evet Zajc 18 milyona transfer oldu bile, yine bir Italiano
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://www.uefa.com/newsfiles/euro/2020/2024491_tl.pdfokan rtaş uefa sitesinde heat mapleri var onlardan da baktım acaba yanlış mı hatırlıyorum diye gayet 4lü bir düzen söz konusu, hem dediğinin doğru olması içün di lorenzoynan chiellinin saha içinde aynı göreve haiz olması lazım ki öyle bişey hatırlamıyorum di lorenzo hicumlara katılıyordu mütemadiyen. ha spinazola daha hicumcu olabilir insigne ters ayakla içeri giriyor diye. bu 3lü def anlamına gelmez. en azından genele yayacağımız bir ifade kullanmamıza vesile olamaz. futbolu bildiğiniz için tebrik eder iyi günler dilerim
O zaman kabul ederim Morutan ı.harroui'yi alacam sana az sabir
boey o kadar kötü mü rengo
https://www.uefa.com/newsfiles/euro/2020/2024491_tl.pdf
uefa sitesi belgesi. buyurun bakın nasıl görünüyor. zorlamaya gerek yok. asimetrik olabilir ama 3-5-2 oynadılar.
morutan yıllık 200k euro falan alıyor 500-750k arası bir maaşa gelmiyorsa gelmesin. 1m falan çok bence
Alpaslan tam saatli bomba gibi duruyor da hayırlısıKaan ayhanda sonlara dogru tekrar deniyecegiz gibime geliyor , eger olmaz ise Marcao-Alpaslan yapacak hoca sanirim.
1.1 mişCicaldau ne kadar alıyor, biliyor musun?
Bu denklemde Berkan-Cica iyi çıkmaz ise hapı yutarız.Nando
Boey Tanganga Marcao PvA
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Mo
mostafada bir sıkıntı yok. Takım düzelince yazar gollerini aslanım.iyi bir kadro ile Mostafanin da cosacagindan eminim
Kaan Ayhani alamassak mecbur , baska yerde yerli kullanabilirmiyiz bilmiyorum Aytac veya Taylan koymamiz gerekiyor orta sahaya ozaman.Alpaslan tam saatli bomba gibi duruyor da hayırlısı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önliberoymuş eleman. Lille belki Gedson'a salça olmaktan vazgeçer.
Cicaldou 2.maçta yoktu kendi evlerindecicaldau'nun takımı da elendi
400 500 alıyordur o orada ama sordum şimdi rumen gazteciye. cevap gelirse yazarımCicaldau ne kadar alıyor, biliyor musun?
+1Bence Morutan %100 bizde.
Ghezzal ve Morutan'in maliyetleri ayni olunca bizimkiler Morutan'a yoneldi. Buyuk ihtimal odeme planinda anlasmaya calisiyorlar.