Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulubu gitmesine karsi degilim benim bildigim. Sadece ciddi bir teklif gelmedigi surece takimda kalacagini soylediler . Zaten sozlesmesi bitiyor bu sene, bedava gitmesini istemezler.
gitmesine karsi degil de , gonluleri uzatip kalmasindan yana. Teklif yapsak kolay aliriz 3e filan bence.

Bu Fenerin niye bu kadar az lisanslı oyuncusu var.

Limitten dolayı çıkaramıyorlarmış.

Sence akıllanmış olma ihtimali var mı? Abi aşın artık şu kafayı ilk geldiğinde de acaba dediniz ama hem sahada hem medyada rezil etti bizi. Ne Emre aşkı bu valla bu adamın bu takımda forma giymesini ancak rakip takım taraftarı ister bu kadar
Milletin yorumunu begenmeyebilirsin ama hemen rakip takim taraftari ister zart zurt deme bilader. Begenmiyorsan oku gec.Bu benim görüşüm. Bu cocuk kadromuzdaki kanatlarin hepsinden daha yetenekli.

Milletin yorumunu begenmeyebilirsin ama hemen rakip takim taraftari ister zart zurt deme bilader. Begenmiyorsan oku gec.Bu benim görüşüm. Bu cocuk kadromuzdaki kanatlarin hepsinden daha yetenekli.
Yahu yeteneğine laf eden yok. Ama yeteneğine ihanet eden futbol oynamak istemeyen biri bu çocuk. Hİç bi takım istemiyor bi düşünün ya. Yetiştiği kulüp bile düşünmüyor niye

2 transferle kapatacaklarını sanmıyorum özellikle yedek kaleci, sağ stoper, gedson, morutan, halil desek bile en az 5 transfer olur

Bu fidan işi ne zaman bitecek acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu yeteneğine laf eden yok. Ama yeteneğine ihanet eden futbol oynamak istemeyen biri bu çocuk. Hİç bi takım istemiyor bi düşünün ya. Yetiştiği kulüp bile düşünmüyor niye
Orasi öyle ama cocuk akillandim filan diyor menejerini degistirmis yani ardaya ömere emre akbayaya milyonlari verecegime bu cocuga bi sans daha verirdim. Hala gec degil 24 yasinda risk alinabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt