Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray ikisindende daha iyi oyuncuları alabilecek kapasitede. Ama bu bu yönetim , teknik adam ve iş bilme taraftarla olacak iş değil.
Resmen Galatasaraya yazık oluyor.
Şu lig başlasın göreceğim hepsini.
Hangi yönetimle olacak bir iş? 1 ayda mı yaptınız bu tespiti?

Yav art niyet gozetmeksizin merakimdan soruyorum. Bazen konuda dostlarimin 'bu 10 milyon etmez en fazla 7 eder, 15 etmez en fazla 10 eder' gibi yazilarini okuyorum. Merakimdan.. Nasil bu fiyatlari biçiyorsunuz dostlar?

10 milyonluk oyuncu mesela 8 milyonluk oyuncudan fazla ne yapar? 2 milyonluk fark nerede mesela?

Hahaha bu tamamen hüsnü kuruntu ya.

Morutan kesinlikle karşı olduğum bir futbolcu değil
Hem gelmek istiyor hem de başarılı olacağını düşünüyorum
Ama nasıl Benfica bize dedi "Önce fiyatta anlaşmamız lazım"

Morutan la Ciceldau ikilisini düşününce kafamda Kevin De bruyne ve hazard canlanıyor tabi onlar başka boyut oyun anlayışı olarak o tarz bir oyun olacakmış gibime geliyor

Ne farkeder ki? 2 ay öncesine kadar 3 milyon euro almıyor muydu? Önemli olan bu fahiş ücretler karşılığında ne verdikleri.
2 ay öncesine kadarda 3 milyon euro almıyordu. 18 milyon TL kap açıklaması daha sonra pandemi döneminde 12 milyon TL'ye düşürmüştü maaşını, maaşını düşürdüğünü Yiğit Şardan bile söylemişti.

Yav art niyet gozetmeksizin merakimdan soruyorum. Bazen konuda dostlarimin 'bu 10 milyon etmez en fazla 7 eder, 15 etmez en fazla 10 eder' gibi yazilarini okuyorum. Merakimdan.. Nasil bu fiyatlari biçiyorsunuz dostlar?

10 milyonluk oyuncu mesela 8 milyonluk oyuncudan fazla ne yapar? 2 milyonluk fark nerede mesela?
Psikolojik pay olmalı. 8 olunca ucuz 10 olunca pahalı :D

Morutan la Ciceldau ikilisini düşününce kafamda Kevin De bruyne ve hazard canlanıyor tabi onlar başka boyut oyun anlayışı olarak o tarz bir oyun olacakmış gibime geliyor
Benim de aklıma yasin öztekin emre çolak ikilisi gelio

bu scout transferi yapalım Ajax olalım bilmem kim olalım derken bu genç transferlere de maliyeti üzerinden laf edenler, örnek gösterdiğiniz takımlarin aldığı her oyuncu parlıyormuş gibi bi düşünceniz var sanırım. adam ordan buradan 10 tane oyuncu alıyor 1-2'si yükselebiliyor içlerinden 2-3ü sakatlaniyor falan.. Yapacak bir şey yok böyle böyle gençlesecez. Transfer tutmayınca da ağlamanın bagirmanin manası yok çözüm yolu bu, bunu anlamak lazım.

Ha yabancı sınırı olmasa Nijeryadan senegalden ordan buradan toplarsın 5-10 tane eleman denersin yaparsın bu işi ama onda da sınır var yapamıyorsun böyle toplama kamplarını. O yüzden morutan tarzı transferleri desteklemek lazım..

Şöyle diyen de olacaktır tabii 8-10m euroya deneme mi olur ulan, getirirsin 500b euroya denersin falan.. O da yapılacaktır zamanla yabancı kuralından önümüz açılırsa bir gün inşallah.

:D
tenor.gif

2 ay öncesine kadarda 3 milyon euro almıyordu. 18 milyon TL kap açıklaması daha sonra pandemi döneminde 12 milyon TL'ye düşürmüştü maaşını, maaşını düşürdüğünü Yiğit Şardan bile söylemişti.

Evet indirim yapmış pandemi nedeniyle ama 2 milyon euro'ya düşürmüş. Asıl soruya gelirsek bu parayı hakediyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt