Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
morutan ve cicaldau ya çok paralar verildi ve tutup tutmayacağını belli değil şu ekonomik krizde 10 milyon euroları havalara saçma ne kadar doğru ?

bjk hazırlık maçını izledim adamların bedava aldığı kenan karaman şov yapıyo

Ne demişti Scout Mahmut Alpaslan abimiz. Karpatların Maradona’sını izledik sıra Karpatların Messi’sinde. Morutan bu formayı ya giyecek ya giyecek.

Yav art niyet gozetmeksizin merakimdan soruyorum. Bazen konuda dostlarimin 'bu 10 milyon etmez en fazla 7 eder, 15 etmez en fazla 10 eder' gibi yazilarini okuyorum. Merakimdan.. Nasil bu fiyatlari biçiyorsunuz dostlar?

10 milyonluk oyuncu mesela 8 milyonluk oyuncudan fazla ne yapar? 2 milyonluk fark nerede mesela?
Bu soruyu konuya pinlemek lazım.

Gecen de dedigim gibi, Morutan’a 10 milyon euro verecegime gider guney amerika’dan 5’er milyon euro’ya 2 oyuncu alirim. Parayi dogru kullanmak lazim.

morutan ve cicaldaunun toplam maliyeti 20 milyon avro yani 20X10= 200 milyon tl sonra niye battık şu bu

morutan ve cicaldau ya çok paralar verildi ve tutup tutmayacağını belli değil şu ekonomik krizde 10 milyon euroları havalara saçma ne kadar doğru ?

bjk hazırlık maçını izledim adamların bedava aldığı kenan karaman şov yapıyo
KENAN KARAMAN ŞOV YAPIYOR :D ne şovu abicim ya :D

Morutan olayı daha 1 hafta devam eder. Adam kaşla göz arasında 10 milyona satmak için baskı yaratıyor. Oyuncunun menajeri falan seferber oldu büyük ihtimal Becalinin talimatıyla. 7 Milyondan bir kuruş fazlasını vermememiz lazım. Bonus koyabiliriz belki 500 bin kadar.

Gecen de dedigim gibi, Morutan’a 10 milyon euro verecegime gider guney amerika’dan 5’er milyon euro’ya 2 oyuncu alirim.
morutan + cicaldau ya 20 vereceğime güney amerikadan 5-6 tane orta yaşlarda oyuncular alır şampiyon olurdum

muslerayı gönderip kalecide alırdım 2-3 milyona tecrübeli kaleciler var orda

romanya pazarı tehlikeli ve çöp bi pazar morutanın takımını gördük gidip en dandik takıma elendiler

Piyasa çok uçuk yav. Takımlar da artık oyuncuların güncel performanslarından çok potansiyellerine para yatırıyor zaten. Leipzig vs gibi takımlar 18 yaşındaki herife korkmadan 10 milyon gömebiliyor. Ha bizim bu lüxümüz yok ama risk yoksa kazanç da yok.
Zaten ortada bir risk olduğuna da inanmıyorum. Yaşı genç herifler sende tutmasa bile çok az zararla satabiliyorsun tekrar.
Bruma bizde hiçbir zaman beklenen etkiyi yapamadı mesela ama Leipzig gibi bi takım 1 sene sonra sözleşmesi bitecek adama 15M gömdü.
Jose denen çöpü sattık.
Cavanda'dan bile kar ettik yav.
Maaşı düşük genç potansiyeli olan her oyuncuyu en kötü aldığına satarsın böyle yatirimlar zarar ettirmez morutan yetenekli bir oyuncu ve çok genç tutacağına inanıyorum tutmazsa bile zarar kesinlikle etmeyiz yeter ki oyuncuyu paçavra etmesin taraftar tutmazsa

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gecen de dedigim gibi, Morutan’a 10 milyon euro verecegime gider guney amerika’dan 5’er milyon euro’ya 2 oyuncu alirim. Parayi dogru kullanmak lazim.
Gecen Mustafa demirtas(Galatasaray scout ekibinin eski calisani) demisti. Guney amerika piyasasindan topcu bulmak zor. Butcesi bizden yuksek olan takimlarda orada bakiyor diye. Balkan ve iskandinav ulkelerine daha fazla yoneliyoruz o yuzden dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt