Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet indirim yapmış pandemi nedeniyle ama 2 milyon euro'ya düşürmüş. Asıl soruya gelirsek bu parayı hakediyor mu?
Kap açıklaması var 18 milyon Tl diye. Pandemi döenmide 12 milyon Tl'ye düşürüyor. Sergen Yalçın'ın 25 milyon TL aldığı, Vitor Pereira'nın 2 yada 2.5 aldığı yerde evet hak ediyor. İnsanları doğru bilgilerle eleştirin burada Fatih Terim ekibini geliştirmeli yada gitmeli dediğim seçim zamanı Elmas'ı isterken Yeni Galatasaray için Yeni başka- genç oyuncular ve genç teknik ekip istiyordum. Zaten eleştirilecek yerleri varken insanları yalan-yanlış bilgilerle eleştirmeyin.

morutan + cicaldau ya 20 vereceğime güney amerikadan 5-6 tane orta yaşlarda oyuncular alır şampiyon olurdum

muslerayı gönderip kalecide alırdım 2-3 milyona tecrübeli kaleciler var orda

romanya pazarı tehlikeli ve çöp bi pazar morutanın takımını gördük gidip en dandik takıma elendiler
1627651290075.webp

Bu morutan çok net orta saha oyuncusu. Sneijderde zaman zaman topu daha rahat kullanmak için kendisini sağa sola atardı.Çoğu ofansif orta saha yapar bunu. Morutanda o tarz bir adam.
çik varkende almak ne kadar mantıklı.
iki tane fişek gibi kanat al bak keyfine.
gene her zamanki gibi hata yapıyoruz.

Morutan la Ciceldau ikilisini düşününce kafamda Kevin De bruyne ve hazard canlanıyor tabi onlar başka boyut oyun anlayışı olarak o tarz bir oyun olacakmış gibime geliyor
Morutan talisca tarzı bir oyuncu sahada sürekli aktif değil ama çıktığında skoru değiştirecek özellikleri var kesme şut sert uzaktan şut veya tam isabetli orta cicaldau sürekli oyun içinde online bir oyuncu topla çok hızlı değil ama topun hızını yükselten tempoyu belirleyen lider bir oyuncu onunda ekstrem olarak duran top özelliği var

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En önemli mevki orta sahadir. Öncelik orda olmali, yoksa diger transferlerin bir anlami olmaz. Mutlaka bir defansif orta saha lazim. Gedsonu da bir sekilde halletmemiz lazim. Olmazsa gedsonun yerine baska bir adam alinmali

Morutan talisca tarzı bir oyuncu sahada sürekli aktif değil ama çıktığında skoru değiştirecek özellikleri var kesme şut sert uzaktan şut veya tam isabetli orta cicaldau sürekli oyun içinde online bir oyuncu topla çok hızlı değil ama topun hızını yükselten tempoyu belirleyen lider bir oyuncu onunda ekstrem olarak duran top özelliği var

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kaç maçını izledin 90 dk hocam

morutanin takımiyla maç yapsak yeniliriz şuan niye takımları, ligi bu kadar baz aliyorsunuz ya tamam önemli de kötü bi ulkeden iyi topçu çıkmayacak diye bir kaide yok. potansiyeline para veriyoruz adamın komple ligini almıyoruz

geçen senede bjk ile dalga geçiliyordu adamlar şampiyon oldu CL ye gidiyolar rakiplerle dalga geçmek seni yüceltmez gerçekleri söylemek lazım

morutan geleceğine 10 kere ghezzalı alırdım
Şike yaparak şampiyon oldular ? Senin önünü kesti TFF cezalarla ? Sanki hakederek şampiyon oldular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt