- 3 Haziran 2015
- 57.969
- 67.274
- 4.143
Biraz daha zorlasak herifler bizim için özel 5. Torba oluşturacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz daha zorlasak herifler bizim için özel 5. Torba oluşturacak
normal romadan 5 aliyordzeko bjk fbden 5.5m maas istemis
7 aliyormus oradanormal romadan 5 aliyor
Yerli kalitesini hiç yukseltmedik, Akbaba, Omer ve Arda maaş verene kadar bir tane kalifiye yerlimiz olsa daha iyiydi. Takımda hala topu ayağına alınca taraftarı heyecanlandıracak bir profil yok, sahaya sertlik katacak, takıma liderlik edecek el kolla değil oynadığı oyunla bir profil yok, duran top kullanacak adam yok daha temel noktalarda bile çok eksiğiz...
12-15 istiyorlarmis ona. unutalim lopesimorutan mı,rony lopes mi sizce ? avrupa kariyeri sebebıyle gözü kapalı lopes diyorum ben
Aytaç yerine kim olabilirdi mesela yerliaytaç gibi gereksiz bir transferi de unutma
neyse ki berkan geldi
Hocam biraz karnından konuşmuşsun. Türkiye liginin bi cazibesi yok bu adamlar için. Öyle 12 ye falan rüya görürsün o adamları. Türkiye bu adamlar için bi seçenek değil. Sen her oyuncuyu öğütüyorsun adam sana neden oyuncu satsın neden gelsin
İlk 11 için aldık zaten Aytaç'ı rtas haklisinaytaç gibi gereksiz bir transferi de unutma
neyse ki berkan geldi
Lacatus'a daha cok benziyorBu Morutan transferi de yıllar evvelki Belodedici vak'asına benzeyecek herhalde.
İlk 11 için aldık zaten Aytaç'ı rtas haklisin
Yahu reis bu yorumları nasıl yaapabiliyorsunuz gerçekten şaşırıyorum.morutan bu kadar tartisiliyorsa cicaldau 45dkda cöp edilir gecmis olsun.
Aytaç i bu kadar gömmek cidden haksızlıkevet yedek için muhteşem bir seçim