Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski Steaua Bükreş t.d. Yüksel Yeşilova: Morutan'ın menajeri Vulturar'ı havalimanında Türkiye'ye giderken görmüşler. Becali kesinlikle menajere karışma demişti. Şimdi bu devreye giriyorsa kulüpler anlaşmıştır. Fatih Terim'in de ısrarla istediği bir oyuncu.
Bu adam Eski Steu Bükreş Td'si değil 2008-2009 yılında 6 ay yardımcı antrenörlük yapmış sadece. Ah TR basını röportaj yapığınız damın geçmişine bari bakın ya.

Morutan bu kadar tartışılıyor derken sanki her sene 10'ar milyon ve üzerine birkaç oyuncumu alıyoruz? her transferin risk düzeyi var bu kadar futbol izleyen adam var burada ilk 5 ligden bir adam değil, uluslararası tecrübesi yok kadar az, profesyonel duruşu tartışmalı bunlar risk düzeyini etkilemiyor mu?. Emre mor videolarını açın sadece videolar. futbol aşığı olursunuz ama nasıl kendinden nefret ettirdi? her kulüp sallıyor.

Ben morutana karşı değilim ama açıklamaları bana sempatik gelmedi.. 10 milyonun varsa aladabilirsin belki tutacakda. ama bu nedir yani hergün adamı kötüleyen bir başkanı var elden çıkarmak için kırk takla atıyor.

Morutan’in transferi Biraz daha sürer bence adamlar 10 milyon euro istiyorlar bir sekilde düsecekler Bizde bekleyecegiz

Dennis Man'ı Parma'nın dangalaklığı yüzünden 13'e kaktırmasalar Becali hiç bu kadar gaza gelmeyecekti.

Morutan'ın ederi 6 milyondur. Becali farkıyla 7 olur. Pandemi döneminde bu paraya hayır diyemezler.

aldigimiz fiyat , maasi , maaliyeti filan bir kesinlessin ondan sonra ortaligi yangin yerine cevirirsiniz yav , az sakin.

Benim 6 ayda izlediğim dünya ligleri maçlarını tüm hayatı boyunca izlememiş olan arkadaşlar beni sorguluyor işte buna harbiden ayar oluyorum üstelik morutan bilinen bir oyuncu hindistan Ligi'nde Mumbai FC de falan oynamıyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mumbai fc yanılmıyorsam cahiliye döneminde canlı oynarken 1 gol atamayarak 2 de penaltı kaçırarak 2 bin liramı hiç etmişti.

bedel ne kadar yüksek olursa taksiti de o kadar uzun zamana yaymisizdir zaten, yoksa imkanı yok bahsedilen paranin

Bonservis: 7-8 Milyon € (Bonuslar ile 10 Milyon € bulabilir)
Maaş: 600-900 Bin €
Satıştan pay yok.

Bence Morutan bu değerlere bitecek direkt 10 Milyon € vermeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt