Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 19.302
- 11.590
- 1.838
sen de haklısın yav unutuyorum arada boyleGalatasaraylı değilsin o zaman reis niye paraliyon kendini![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen de haklısın yav unutuyorum arada boyleGalatasaraylı değilsin o zaman reis niye paraliyon kendini![]()
ozaman gelsin 10 numara oldugu kanitlasin kimse elestirmez demislerdibunu niye linclediler acep
Çok gerginiz ülke olarak çok, sorgulamayacaksin kimseyid
Bu adam Eski Steu Bükreş Td'si değil 2008-2009 yılında 6 ay yardımcı antrenörlük yapmış sadece. Ah TR basını röportaj yapığınız damın geçmişine bari bakın ya.Eski Steaua Bükreş t.d. Yüksel Yeşilova: Morutan'ın menajeri Vulturar'ı havalimanında Türkiye'ye giderken görmüşler. Becali kesinlikle menajere karışma demişti. Şimdi bu devreye giriyorsa kulüpler anlaşmıştır. Fatih Terim'in de ısrarla istediği bir oyuncu.
mesut kimin oğlu?farketmez mesutta almanyada oynuyor aynı şey haginin oğlu türktür
Onun bir kuralı var 2015 den önce oynamak veya oynamamak ilgili. Belli olan tarihten sonra milli takım tercihi yapıyorsan Türkiye'yi seçmediğin an yabancısın. Düzeltilmesi gereken hatalı bir kural bence.farketmez mesutta almanyada oynuyor aynı şey haginin oğlu türktür
en basitinden 4.hafta Trabzon deplasmanında orta sahayı kaptırıp neden eziliyoruz demezsin; olur biterYa bi yürü git işine şu kafayı bırakın artık.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mumbai fc yanılmıyorsam cahiliye döneminde canlı oynarken 1 gol atamayarak 2 de penaltı kaçırarak 2 bin liramı hiç etmişti.Benim 6 ayda izlediğim dünya ligleri maçlarını tüm hayatı boyunca izlememiş olan arkadaşlar beni sorguluyor işte buna harbiden ayar oluyorum üstelik morutan bilinen bir oyuncu hindistan Ligi'nde Mumbai FC de falan oynamıyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam çifte vatandaşromanyalı oldugu için olabilir mi?
çaktırma reis. ekin olayı çakmasın yeter.Onun bir kuralı var 2015 den önce oynamak veya oynamamak ilgili. Belli olan tarihten sonra milli takım tercihi yapıyorsan Türkiye'yi seçmediğin an yabancısın. Düzeltilmesi gereken hatalı bir kural bence.
O model ya Morutan ise?garry rodrigues'in bir model üstünü bulmalıyız morutan yerine.