Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax Davinson Sanchez’i kaca aldi?

Genk Lucumi ve Preciado’yu kaca aldi?

Brighton Moises Caicedo’yu kaca aldi?

Boca Juniors Villa’yi kaca aldi?

Son oynadigi Arjantin maci haric iyi bir Copa America geciren Hincapie kaca transfer oldu?

Feyenoord Sinisterra’yi kaca aldi?

Famalicao Ugarte’yi kaca aldi?

Palmeiras 12 milyona Roma’ya satacagi Matias Vina’yi kaca aldi?

Git arastir renktas. Istersen komik olmaya devam edebilirim. Liste o zaman daha da uzar.
Hocam biraz karnından konuşmuşsun. Türkiye liginin bi cazibesi yok bu adamlar için. Öyle 12 ye falan rüya görürsün o adamları. Türkiye bu adamlar için bi seçenek değil. Sen her oyuncuyu öğütüyorsun adam sana neden oyuncu satsın neden gelsin

Becali zaten şerefsizin teki, Rumen pazarının en büyük problemlerinden biri bu hıyarın oyuncuları dışarıya kendi istediği bedeller dışında satmamasi. O yüzden çıkamıyor bu çocuklar Romanya'dan dışarı. Morutan Danimarka'da falan olsaydı çoktaaaan çıkardı oradan.

profesyonel scout değil göztepede çalışmış tanıdık vasıtasıyla bu forumda herkes scout herkes futboldan anlıyor benimde antrenörlük diplomam var övünmüyorum adam taliscayla morutan aynı diyor sonrada ben 9 maçını izledim siz kimsiniz diyor herkes scout bu ülkede
Son zamanlarda seni çok agresif görüyorum renktas. Masaja gidip gevsemen lazim.

Bak senin dediğin gibi de olabilir ben de senin görüşüne saygı duyuyorum sadece benzerlikten kastettigim şeyi anladıysan gerisi önemli değil

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tabi ki ben zaten sizin görüşlerinizi keyifle takip ediyorum ama daha morutanı bir göremedik. zaten ben topçu olarak taliscayı çok ayrı yere koyuyorum. Ayrıca hiç profesyonel açıklamaları yok bu morutanın. fiyatım düşsün diye iki maç kötü oynadım falan diye espri yaparsan bu açıklama sana ömür boyu yapışır insanlar hep o gözle izlerler seni.

farketmez mesutta almanyada oynuyor aynı şey haginin oğlu türktür
@Ekin Amad

1627656023524.webp

afganlar ve suriyelili bebeler çatır çatır tr vatandaşlığı alıyor. bırakta hagi de alsın.

1627656076337.webp

Real Madrid, 'bonservissiz' transfer ettiği David Alaba için 126.7 milyon euro ödeme yapacak.

💶97.5 M€ Toplam Maaşı
💶17.7 M€ İmza Parası
💶5.2 M€ Menajer Komisyonu
💶6.3 M€ Ailesine Ödeme

@Murat Kara
Galatasaraylıydı. Ailesi sayılır mıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt