Emre Kalkan
Sarı Üye
- 22 Ocak 2013
- 788
- 200
- 733
Bu berkan gedson ın yerine alınmadı mı ? Millet twitter da gedson gelsin diyip duruyor . Berkan = gedson yani farkı ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben artık yoruldum renktaş yorum yapmama kararı aldım çünkü yazdığimi anlamadan eleştirmek için eleştiriyorlarokuduğunuzu anlamadan ahkam kesmeyin yaw
evet berkan gedson'un alternatifiydiBu berkan gedson ın yerine alınmadı mı ? Millet twitter da gedson gelsin diyip duruyor . Berkan = gedson yani farkı ne
Transfermarkt yerine bir zar atın gelip gelmeme olasılığını daha çok bilir.Transfermarkt de dün %81 Dı transfer olma olasılığı bugün %83 olmuş inşallah hayırlısıyla olur
nacizane olarak , onyekuru'yu sahsen ilk 11imde oynatmam.2.8 m euro ya Onyekuru yu almayıp Cicaldau Berkan a 10 m euro vermek büyük risk.
yabanci sayiliyor demi gelirse , istanbul dogumlu ve transfermarktta uyruk olarak Rumen/Turk yaziyor. acaba yerli sayilma ihtimali var mi kibileklerine hakim fişek gibi
Adam profesyonel scout yahukaç maçını izledin 90 dk hocam
atıf şeşuMorutan 10 numara özellikli bi kanat oyuncusu ama maç başına 7 başarılı dribblingle oynuyormuş hangi kanat maç başı 7 dribblingle oynuyor.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben oyuncuyu farklı değerlendiriyorum. Bence toplu veya topsuz ağır bir oyuncu.Bu adam muhtemelen ortada boş alan bulamadığı için kendisini daha çok kanat bölgesine atıyor.morutan birebirde etkili bir isim , topla da yavaş bir oyuncu değil.
dediklerinle argümanın uyuşmuyor bence yada oyuncuyu farklı değerlendiriyorsun.
morutan kademeyi yarabilecek ve kapalı takımlara karşı etkili olabilecek bir oyuncu zaten.
Bunu yapıp yapamayacağını gorucez bu konuda şu an bir şey söylemek mümkün değilTalisca sahada heykel gibi ne görünüp kaybolması? 55 maç 27 gol 9 asist yapmış 1.90 boyundaki adam süper ligde.. Morutan böyle sahada görünüp kaybolacaksa hiç tereddüte gerek yok varsa 15 ver..
profesyonel scout değil göztepede çalışmış tanıdık vasıtasıyla bu forumda herkes scout herkes futboldan anlıyor benimde antrenörlük diplomam var övünmüyorum adam taliscayla morutan aynı diyor sonrada ben 9 maçını izledim siz kimsiniz diyor herkes scout bu ülkedeAdam profesyonel scout yahu
10m euro verebileceğimizi sanmıyorumBen oyuncuyu farklı değerlendiriyorum. Bence toplu veya topsuz ağır bir oyuncu.Bu adam muhtemelen ortada boş alan bulamadığı için kendisini daha çok kanat bölgesine atıyor.
Aslında kesinlikle alınmamalı gibi bir düşüncem yok. Risk her oyuncuda var.. Bence en fazla5,6 milyon verilmeli.
neden yabancı sayılsın ki ? tr vatandaşlığı var onunyabanci sayiliyor demi gelirse , istanbul dogumlu ve transfermarktta uyruk olarak Rumen/Turk yaziyor. acaba yerli sayilma ihtimali var mi ki
Ianis Hagi - Oyuncu profili 21/22
bencedesekidika morutan'ı donunda sallar