Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout ekibi butun yil boyunca bir cok ligi takip ediyor, onlar illa ki Telles gibi 5-6 milyona bir kac oyuncu bulabilir. Mesala gecen sene konusunu actigim Moises Caicedo devre arasi transfer doneminde 5 milyon euro karsiliginda Brighton’a transfer oldu.
morutan da zaten scout ekibini bulduğu bir oyuncu ama biz teklif yapana kadar 2 sene geçti tabii

Ianis Hagi nin takımı bizi eledi.
Bizden daha iyi şu anda.
Neden gelsin ki?

Transfermarkt de dün %81 Dı transfer olma olasılığı bugün %83 olmuş inşallah hayırlısıyla olur

Talisca ile hiçbir benzerlikleri yok yahu.Talisca bildiğin ikinci forvet gibi oynayan bir oyuncu.Misal bizim eski Sasa İliç gibi.
Yok mevkisel söylemedim oyunun içinde olma olayından söz ettim bazı oyuncular vardır tüm maç boyunca oyunun içindedir alır verir koşar falan bazı oyuncular da oyunu yükseltmez ama sihirli bir şey yapar tüm maç boyunca ortalıkta gözükmüyorken maçı alır

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Keramettin TANRIVERDİ Morutan 'ı eskiden beri takip ediyordu diye hatırlıyorum eğer karıştırmadıysam çünkü daha bizle anılmıyorken bahsi geçmişti yazılarında.

Forumda bilgi kirliliği oluşturan yorumları hizaya sokacak birkaç kelam edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt