Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam kesin yalan. ben bu özgür kadarını görmedim şu ömrümde. yıllardır birilerini bağlıyor konuşuyor doğru mu yanlış mı kimse bilmiyorvia özgür sancar![]()
morutan da zaten scout ekibini bulduğu bir oyuncu ama biz teklif yapana kadar 2 sene geçti tabiiScout ekibi butun yil boyunca bir cok ligi takip ediyor, onlar illa ki Telles gibi 5-6 milyona bir kac oyuncu bulabilir. Mesala gecen sene konusunu actigim Moises Caicedo devre arasi transfer doneminde 5 milyon euro karsiliginda Brighton’a transfer oldu.
alalımm hocam öyleyse ne duruyoruzeditlerken yazmışsın yukarı ekledim .
Evet komik olmuş.Aralarinda hiçbir benzerlik olmayan iki futbolcu.Talisca vs. Morutan çok ilginç
yabancı sınırı ve gitmesi gereken oyuncular var malesef yoksa bence alınabilirdi solaalalımm hocam öyleyse ne duruyoruz
iyi futbolcu mu senceneden haginin oğlu düşünülmüyor ??
adam morutanı 9 kez izledim diyor ama talisca gibi diyor bizde ciddiye alıp cevap veriyoruzTalisca ile hiçbir benzerlikleri yok yahu.Talisca bildiğin ikinci forvet gibi oynayan bir oyuncu.Misal bizim eski Sasa İliç gibi.
Yok mevkisel söylemedim oyunun içinde olma olayından söz ettim bazı oyuncular vardır tüm maç boyunca oyunun içindedir alır verir koşar falan bazı oyuncular da oyunu yükseltmez ama sihirli bir şey yapar tüm maç boyunca ortalıkta gözükmüyorken maçı alırTalisca ile hiçbir benzerlikleri yok yahu.Talisca bildiğin ikinci forvet gibi oynayan bir oyuncu.Misal bizim eski Sasa İliç gibi.
Allah mesut etsin renktasYusuf kardes seni cok begeniyorum
Orası öyle tabi. Benimki aslında bir nevi temenni. Yani alınan oyuncular dahil böyle oyuncuların sayısı arttırılması.Daha takımın yarısı yok hocam. Bir oynasınlar bakalım oyun karakterlerine.
kafasına göreOlimpiu Morutan - Oyuncu profili 21/22 neye göre becali başkan 10-15 falan istiyor.
bileklerine hakim fişek gibiiyi futbolcu mu sence